Zelenski pod uticajem droga i alkohola? Ukrajinci besni na predsednika: “Izdao nas je i pobegao iz zemlje” (VIDEO)

04.03.2022

20:15

0

Autor: 24sedam

Svakako je tužno što su u ovoj situaciji direktnim odlukama čoveka, koji se ponaša "čudno", ugroženi životi desetina hiljada Ukrajinaca

Zelenski pod uticajem droga i alkohola? Ukrajinci besni na predsednika: “Izdao nas je i pobegao iz zemlje” (VIDEO)
viber_image_2022-03-04_17-27-32-519 - Copyright Printscreen/YouTube

U prvim danima specijalne operacije armije Ruske federacije za zaštitu naroda Ukrajine od neonacističkog režima u Kijevu bilo je raznih vesti o tome da je predsednik Zelenski pobegao iz zemlje. Zapadni mediji su ga, u svom dobro poznatom stilu, nazivali herojem, pripisivali mu supermoći, upoređivali ga sa Marvelovim superherojima ili onima iz “DC komiksa”. 

Ipak, kako vreme prolazi, sve više se čini da je Zelenski upravo to, izmišljeni heroj sa izmišljenim supermoćima, čija "vladavina" Ukrajinom preti da nanese neograničenu štetu upravo ukrajinskom narodu. 

Zelenski pobegao u Poljsku?

Bajka o superheroju koji se opire “zlim Rusima”, se naravno pokazuje kao još jedna u nizu laži, kao što je i većina vesti koje fabrikuje zapadnjačka NATO propagandna mašinerija ovih dana. 
Primetan je povećan stepen razočaranja i omraze medju Ukrajincima u dijaspori danas, koji su uvereni da su reči predsednika državne Dume RF Vjačeslava Volodina tačne, tj. da je Zelenski još pre par dana iz Kijeva pobegao u Lavov, a danas konačno i u Poljsku. 

Predsednik ruske Državne dume Vjačeslav Volodin izjavio je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski napustio Ukrajinu i da se trenutno nalazi u Poljskoj.

 

 

- Zelenski je napustio Ukrajinu. Poslanici ukrajinske Vrhovne rade tvrde da ne mogu da dopru do njega u Lavovu i da je sada u Poljskoj - napisao je Volodin na Telegramu.

Ovo je potvrdio i Ilja Kiva, poslanik opozicione platforme "Za život" u Vrhovnoj Radi, koji je izjavio da je “dobio informacije da je Zelenski prešao poljsko-ukrajinsku granicu i pobegao iz zemlje".

Bio pod uticajem droge i alkohola?

Bajka o "heroju" se istopila i kada je juče na pres konferenciji predsednik Zelenski bio u "čudnom stanju", a što su Ukrajinci iz zemlje i dijaspore na društvenim mrežama dočekali na nož, tvrdeći da im se iz Moskve opravdano smeju, jer predsednik zaista jeste pod dejstvom supstanci koje utiču na njegovo rasuđivanje. 

 

 

- Moskali (uvredljiv ukrajinski izraz za Ruse) nam se smeju jer nas ovaj zavisnik vodi. Držali su ga u podrumu u Lavovu, a lagao nas je da je u Kijevu. Moskalski p**** Volodin kaže da je narkoman danas pobegao u Poljsku. Izdajnik! Zavisnik! Saradnik Moskala – napisao je jedan od ukrajinskih tviteraša, koji je u drugom tvitu, komentarišući fotografiju na kojoj se vidi da Zelenskog i u bunkeru čuvaju vojnici sa dugim cevima, poručio:

 

 

- Da li ga čuvaju zato što se drogira? Opasan po sebe i okolinu! Izdajnik i saradnik je**** Moskala!

 

 

Igor Korotčenko, ruski novinar i glavni urednik časopisa "Nacionalna odbrana" je ponašanje Zelenskog prokomentarisao na sledeći način:

- U ovim kadrovima Zelenski je ili pijan, i to jako, ili je pod uticajem narkotika. Mislim da je to zaključak koji ima svaki čovek koji vidi ove kadrove. 

Na pitanje novinara da li je njegovo ponašanje možda posledica afekta i situacije, Korotčenko je odgovorio: 

 

 

- Mislim da nije do situacije, to je do uticaja alkohola ili narkotika na mozak ovog čoveka, koji još uvek "vodi" Ukrajinu.

Svakako je tužno što su u ovoj situaciji direktnim odlukama čoveka, koji se ponaša "čudno", ugroženi životi desetina hiljada Ukrajinaca, koji će i posle sukoba nastaviti suživot sa svojim komšijama i braćom Rusima u Ukrajini, ali i u Rusiji. Bajka o "slugi naroda" se ipak pretvara u košmar o "mučitelju naroda".

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike