“Mi nismo Amerikanci i borimo se protiv režima u Kijevu koji vas prodaje strancima”: Ruski specijalci šalju poruku Ukrajincima (VIDEO)

26.02.2022

13:20

0

Autor: 24sedam

Nazivajući Rusiju neprijateljem i pozivajući NATO ovde, nisu nam ostavili izbora, rekao je ruski vojnik

“Mi nismo Amerikanci i borimo se protiv režima u Kijevu koji vas prodaje strancima”: Ruski specijalci šalju poruku Ukrajincima (VIDEO)
viber_image_2022-02-26_14-05-13-400 - Copyright Printscreen/Twitter

Mediji iz Rusije obajavili su apel ruskih specijalaca kojim poručuju ukrajinskim vojnicima da im nisu neprijatelji i da treba da se predaju.

- Mi nismo Amerikanci i ne donosimo vam “demokratiju”. Ako je imate, onda je nećemo dirati. Ukrajina ostaje ukrajinska – navodi ruski specijalac i dodaje:

 

 

- U bliskoj budućnosti ćemo ukloniti moć režima koji vas prodaje strancima. Ne trošite svoje živote za ovu trulež, sačuvajte ih za svoju zemlju i svoje najmilije. Ne možete imati goru vlast od sadašnje. 

Ruski vojnik je zatim poručio:

- Nazivajući Rusiju neprijateljem i pozivajući NATO ovde, nisu nam ostavili izbora. Mi nismo neprijatelji. Još malo i uverićete se u ovo. Ne dirajte nas i mi vas nećemo dirati.

Podsetimo, portparol Kremlja Dmitrij Peskov je saopštio da je Kijev odbio pregovore s Moskvom.

Ruski predsednik Vladimir Putin naredio je u petak popodne privremeno zaustavljanje ruske oslobodilačke operacije u Ukrajini u vezi sa očekivanjem pregovora sa Kijevom.

Ipak, operacija je nastavljena u subotu popodne nakon što je ukrajinsko rukovodstvo odbilo da pregovara, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike