"Pojavljuju se iznenada i uništavaju sve pred sobom": Ruski helikopteri uteruju strah u kosti ukrajinskoj vojsci (VIDEO)

26.02.2022

12:12

4

Autor: 24sedam

Ruski helikopteri i avioni se tako lako kreću Ukrajinom zbog toga što je većina ukrajinskih sistema protivvazdušne odbrane već uništena

"Pojavljuju se iznenada i uništavaju sve pred sobom": Ruski helikopteri uteruju strah u kosti ukrajinskoj vojsci (VIDEO)
profimedia-0664874315 - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako ruski helikopter na auto-putu u blizini Kijeva uništava vozila ukrajinske vojske koja su prevozila raketni sistem Buk-M1.

Korisnici iz Ukrajine komentarišu da se sve češće događa da se ruski helikopteri “odjednom pojave niotkuda” i nanesu veliku štetu ukrajinskoj vojsci.

 

 

Ruski helikopteri i avioni se tako lako kreću Ukrajinom zbog toga što je većina ukrajinskih sistema protivvazdušne odbrane već uništena tako da je šansa za obaranje minimalna.

 

U snimcima se vidi i da civili neometano prolaze u svojim automobilima pored zapaljenih vojnih vozila, što je dokaz da oni nisu cilj ruskih helikoptera.

Zanimljivo, od pre dve godine Vojska Srbije poseduje identične helikoptere Mi-35M, koji se vidi na snimku.

Podsetimo, Predsedavajući ruske Dume Vjekoslav Volodin tvrdi da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski napustio Kijev i da je otišao u Lavov.

Kako je precizirao, ukrajinski predsednik još juče nije bio u Kijevu.

Prema rečima Volodina, snimci koje Zelenski objavljuje na društvenim mrežama snimljeni su unapred.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike