Komičar "po struci" u istom ritmu nastavio kao predsednik: Zelenski - od šokiranja publike polnim organom do najviše funkcije (VIDEO)

26.02.2022

13:29

0

Nekada je "svirao" klavir, danas je predsednik Ukrajine

Komičar "po struci" u istom ritmu nastavio kao predsednik: Zelenski - od šokiranja publike polnim organom do najviše funkcije (VIDEO)
zelenski klavir - Copyright Prinstcreen/Youtube/ Kvazar A

Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine je do pre nekoliko godina bio komičar. Vidno uznemiren narod strahuje od njegovih akcija, naročito nakon što je odbio pregovore sa Moskvom, koje je prvi tražio!

Njegov alter ego profesora koji se budi iz sna i shvata da je postao predsednik Ukrajine ubrzo je dobio svoje otelotvorenje u realnosti, a mnogi ga i dan danas posmatraju kao nekoga ko nije dostojan predsedničke fotelje.

(UŽIVO) Kijev odbio pregovore sa Moskvom, operacija se nastavlja: Ukrajinska vojska granatira Rusiju i Donbas! (FOTO/VIDEO)

Zelenski je postao predsednik Ukrajine 2019. godine, na opšte iznenađenje javnosti, koja je tek sada šokirana njegovim postupcima.

Političku karijeru je započeo u martu 2018. godine osnivajući stranku "Sluga naroda".

Neobična gradacija 

Završio je studije na pravnom fakultetu, potom postao jedna od najvećih glumačkih zvezda države, najpopularniji komičar, a onda i predsednik.

Iako se može pohvaliti diplomom sa spomenutog fakulteta, Vladimir je tada odlučio da karijeru nastavi u potpuno drugom smeru, pa ubrzo nakon diplomiranja počinje da se bavi komedijom i stend ap nastupima.

Na Internet platformi Jutjub i dalje postoje njegovi performansi, na kojima je prikazan kako u tandemu sa prijateljem svira klavir upotrebom polnog organa.

Priloženi snimak je postao izuzetno popularan i deljen putem svih društvenih mreža, u trenutku ukrajinske krize.

Glumio u rusko-ukrajinskim komedijama

Zelenski je imao ulogu u rusko-ukrajinskoj romantičnoj komediji 'Ured romantike'. Takođe je  2012. godine glumio Napoleona, u još jednoj ruskoj komediji. Te godine pojavio se u još jednoj komediji, rusko-ukrajinske produkcije.  

Video snimak je nastao pre pet godina, dok Zelenski još nije bio u svetu politike.

Tada je, između ostalog, glumio i profesora koji se jednog dana probudio i otkrio da je postao predsednik Ukrajine. To se zapravo i ostvarilo 2019. godine.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike