Snimak u kom vreme staje: Trenutak kada Ukrajinci šalju stotine projektila ka ruskim snagama (VIDEO)

24.02.2022

13:21

1

Ukrajinci javljaju da je ovo jedan od dokaza da je protivvazdušna odbrana odradila "dobar posao"

Snimak u kom vreme staje: Trenutak kada Ukrajinci šalju stotine projektila ka ruskim snagama (VIDEO)
pjimage - Copyright Printscreen / Profimedia

Sistem za protivvazdušnu odbranu u Ukrajini je, prema njihovim medijima, obavila "dobar posao" nakon što je oborila nekoliko ruskih aviona i helikopter.

IZ MINUTA U MINUT Narodna milicija u kontraofanzivi u Ukrajini: NATO otvoreno preti Rusiji, srušio se vojni avion u Kijevu! (FOTO/VIDEO)

Moskva je demantovala da je do toga došlo, ali niko ne može da demantuje da ukrajinska agresija nad nedužnim narodom nemilosrdno traje.

 

Tako se širom društvenih mreža pojavljuje snimak (za sada nepotvrđene autentičnosti) granatiranja i gađanja letelica.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin priznao je u ponedeljak uveče nezavisnost Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike. Nakon toga usledile su oštre sankcije Zapada. U Donjecku su raspoređene ruske vojne trupe, a Ukrajina je uvela vanredno stanje i regrutuje vojne rezerviste.

Putin je u ponedeljak potpisao dokumenta koja garantuju nezavisnost DNR i LNR, a već u utorak se vojska rasporedila na granici sa Ukrajinom. Reagovale su velike sile na ova dešavanja, te je Nemačka u vidu sankcija zaustavila Severni tok 2, a Velika Britanija, Francuska i SAD su odmah uvele sankcije Rusiji. Pridružile su se i druge zemlje tokom jučerašnjeg dana kao što su Australija i Japan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike