Muž napravio selfi sa trudnom ženom, pa je gurnuo sa litice: Slučaj konačno dobio epilog (VIDEO)

17.02.2022

15:21

0

Semra je bila u sedmom mesecu trudnoće

Muž napravio selfi sa trudnom ženom, pa je gurnuo sa litice: Slučaj konačno dobio epilog (VIDEO)
turska-trudnica - Copyright Youtube/A Haber

Turčin koji je svoju trudnu ženu gurnuo sa litice kako bi unovčio njihovo osiguranje osuđen je na 30 godina zatvora. 

Hakan Ajsal (40) i njegova supruga Semra Ajsal (32), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, bili su na odmoru u dolini leptira u okrugu Fetije, u jugoistočnoj turskoj provinciji Mugla, kada se ubistvo dogodilo 2018. godine.

Policija je optužila Ajsala da je gurnuo ženu sa litice i sada je proglašen krivim za njeno ubistvo. 
Sumnje su se pojavile nakon što su u medijima osvanule fotografije para sa vrha litice. Situaciju je dodatno podgrejao snimak koji je načinio jedan turista na tom mestu. Naime, on je snimao par je jer mislio da se čovek čudno ponaša.

Redžep Sahin, na čijem snimku je Semra poslednji put viđena živa, pojavio se na ročištu i rekao šta je video.

- Stao sam tamo da vidim pogled na zaliv Kabak sa svojom porodicom. Moja ćerka je snimala pogled mojim telefonom i bračni par Ajsal se u tom trenutku spuštao niz padinu. Čak smo se i šalili da će ovaj muškarac baciti ženu sa litice ili ona njega. Među njima nije bilo interakcije - rekao je on.

Drugi svedok je rekao da je okrivljeni posle incidenta delovao mirno, dok je hitna pomoć bila na licu mesta.

- Vozio sam se tamo kada sam video da mi neko maše i stao sam. Hakan je došao i rekao je da mu je žena pala niz liticu. Odmah smo izašli iz auta i počeli da je tražimo, ali nismo mogli da vidimo gde je pala. Pokušali smo da se približimo ivici da bi bolje videli. Hakan nije pošao dole sa nama. Čekali smo dok nije stigla žandarmerija. Hakan je bio veoma bezbrižan i miran. Nije se ponaao kao čovek čija je žena upravo pala sa litice - rekao je svedok.

U optužnici se navodi da je Hakan planirao ubistvo svoje žene da bi dobio lično osiguranje posle nesreće na njeno ime od oko 400.000 turskih lira ili oko 26.000 evra. Navodi se da je Hakan tražio isplatu novca ubrzo posle incidenta, ali je to odbijeno kada je istraga najavljena.

Stariji brat ubijene žene, Haim Jolcu, kazao je na ročištu da je Hakan čekao u autu kada su svi otišli u Institut za sudsku medicinu po telo.

 

 

- Moja porodica i ja smo uništeni, a Hakan nije delovao tužno. Moja sestra je uvek bila protiv toga sa se uzmu krediti. Međutim, nakon što je umrla saznali smo da je Hakan podigao kredite u njeno ime - rekao je.

Lokalni mediji su preneli da su bankarski izveštaji koje je tražio sud pokazali da je Hakan podigao ukupno sedam kredita u Semrino ime. Na pitanje o osiguranju na prethodnom ročištu, Hakan je rekao sudu da ga od 2014. godine zanimaju ekstremni sportovi kao što su padobranstvo, bandži džamping i rafting.

- Zato sam uzeo životno osiguranje - poručio je.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mirror

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike