Jezivo ubistvo podiglo Ameriku na noge: Izbo ženu 40 puta, imitirao njen glas da policija ne bi probila vrata...

15.02.2022

07:34

0

On je nesrećnu ženu ostavio zaklanu u kadi, a prethodno ju je pratio do kuće, a onda opljačkao i ubio, zadavši joj 40 uboda

Jezivo ubistvo podiglo Ameriku na noge: Izbo ženu 40 puta, imitirao njen glas da policija ne bi probila vrata...
ubistvo u americi - Copyright Printscreen

Beskućniku optuženom za ubistvo Kristine Juna Li u njenom stanu u kineskoj četvrti naloženo je zadržavanje bez kaucije na suđenju u ponedeljak uveče.

Sudija krivičnog suda na Menhetnu Džej Vajner odobrio je zahtev okružnog tužioca da se Asamad Neš (25) optužen za ubistvo 35-godišnje, smesti iza rešetaka.

On je nesrećnu ženu ostavio zaklanu u kadi, a prethodno ju je pratio do kuće, a onda opljačkao i ubio, zadavši joj 40 uboda.

 

Tužioci su Neša optužili i za seksualno motivisanu provalu – rasvetljavajući potencijalni motiv užasnog zločina.

Postoji i dugačak izveštaj koji uključuje sitne zločine i pljačke za koje izvori za sprovođenje zakona kažu da je verovatni motiv iza šokantnog ubistva.

Dok je raspravljano o vladinom slučaju, pomoćnica okružnog tužioca Dafna Joran rekla je da je Neš pokušao da odvrati policiju od ulaska u stan June Li imitirajući ženski glas.

- Ne treba nam policija ovde - odlazite - rekao je Neš policiji dok se zabarikadirao u stanu otprilike sat i po pre nego što je jedinica hitne službe Njujorka razvalila vrata.

Neš, koji je poslednjih godina boravio u skloništu za beskućnike, nagomilao je najmanje desetak hapšenja u Njujorku i Nju Džersiju još od 2012. godine, kada je bio tek tinejdžer, prema sudskim zapisima i izvorima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike