Skočila u ledenu vodu na Bogojavljenje i nije više izronila: Pronađeno telo advokatice Ane (VIDEO)

29.01.2022

15:47

0

Autor: 24sedam

Tragedija u Rusiji

Skočila u ledenu vodu na Bogojavljenje i nije više izronila: Pronađeno telo advokatice Ane (VIDEO)
uskova - Copyright Youtube/Телекомпания БАРС

Potraga za Ruskinjom Anom Uskovom (40), koja je skočila u ledenu vodu na Bogojavljenje, završila se pronalaskom njenog tela.

Policija je telo pronašla oko kilometar dalje, a njen suprug ju je identifikovao.

Podsetimo, na Bogojavljenje, kada mnogi Rusi triput zaranjaju u ledenu vodu, advokatica Ana je snimljena kako skače u zaleđenu reku Oredež kod sela Vajra. Međutim, nije izronila.

Njen suprug i drugi okupljeni su očajnički pokušavali da je spasu, dok su deca okolo vrištala, ali struje su bile prejake i odvukle su nesrećnu ženu.

Na snimku, koji je uznemirio svet, čuju se kako njena deca, koja imaju 10 i 14 godina, vrište dok njihov otac pokušava da pronađe Anu.

 

 

Nadležni su saopštili da mesto gde je Ana skočila u vodu nije bilo predviđeno za kupanje na Bogojavljanje, što su potvrdili i iz crkve.

 

 

- Kupanje na ovom mestu nije bilo dogovoreno sa vlastima, ni sa crkvom. Na oko kilometar odatle je bilo organizovano kupanje i tu su bili spasioci i pripadnici policije, kao i ekipe hitne pomoći. Nažalost, neki ljudi su odlučili da se sami organizuju - rekao je sveštenik Aleksandar Asonov.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike