Radnik zaključao ranije, kupac ostao zarobljen u prodavnici: Morao da zove policiju, a za to vreme lepo se počastio (VIDEO)

28.01.2022

10:53

0

U snimku muškarac tvrdi da bi radnja trebalo da se zatvori tek u 21 sat i da se šokirao kad je shvatio da su već u 20.45 vrata zaključana

Radnik zaključao ranije, kupac ostao zarobljen u prodavnici: Morao da zove policiju, a za to vreme lepo se počastio (VIDEO)
aldi - Copyright Printscreen Tiktok/khaosblackmetal

Kupac u lancu supermarketa ALDI bio je šokiran kad je shvatio da je ostao zaključan u prodavnici, zbog čega je morala da ga spasava policija.

Svoju "avanturu" iz radnje snimio je i podelio na Tiktoku, a ispostavilo se da nije jedini ostao zaključan i da je još jedna osoba bila među rafovima kada se radnja pre vremena zatvorila.

U snimku muškarac tvrdi da bi radnja trebalo da se zatvori tek u 21 sat i da se šokirao kad je shvatio da su već u 20.45 vrata zaključana bez upozorenja osoblja.

Printscreen Tiktok/khaosblackmetal
 

- Tokom pandemije ALDI se zatvorio rano, a blagajnik je zaboravio da se pobrine da mušterije ne ostanu u radnji - napisao je on u opisu snimka, dodajući hešteg #YouHadOneJob (#ImaoSiJedanPosao).

U snimku on kaže da je bio primoran da pozove policiju u pomoć.

Dok je bio u prodavnici poslužio se i paketom od šest piva i vinom kako bi ubio vreme dok čeka pomoć.

Printscreen Tiktok/khaosblackmetal
 

- Ne moram da brinem da ću umreti od gladi jer ima dosta hrane, a tu je i gomila alkohola - rekao je on u snimku, da bi se uključio ponovo nakon što je popio pivo:

- Još čekam da me puste. Prelazim na vino jer se osećam kao da sam vlasnik.

Prema rečima zatvorenog kupca, policija je stigla posle 30 minuta sa menadžerom koji je otvorio vrata, što se vidi na samom kraju snimka.

Printscreen Tiktok/khaosblackmetal
 

Video kupca, objavljen pre tri dana, od tada je postao viralan, privukavši 4,5 miliona pregleda, više od pola miliona lajkova i nekoliko hiljada komentara.

Većinu korisnika Tiktoka zabavilo je iskustvo kupca.

“Žurka u ALDI-ju”, „Sva hrana i alkohol. A ALDI obično ima ćebad. Kampovao bih i iznenadio prodavca sledećeg dana“ samo su neki od komentara.

 

@khaosblackmetal During the pandemic, Aldi closed early and the cashier neglected to make sure no customers were left in the store. #youhadonejob #911 #trendingnow ♬ original sound - Khaos Blackmetal

 

 

Sa druge strane, neki tiktokeri koji rade u maloprodaji bili su zbunjeni kako su kupci ostali zaključani u radnji.

Odgovarajući na komentare, muškarac je rekao da nije čuo nikakve najave osoblja uoči prevremenog zatvaranja prodavnice.

- Ja i još jedan kupac bili smo zaključani unutra. Blagajnik nas nije ni tražio - rekao je.

Snimak je, kako piše "Njuzvik", nastao u aprilu 2020, ali je tiktorker tek nedavno odlučio da ga objavi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike