Putnici spavali na trakama za prtljag, na podu i stolicama: Pobesneli zbog haosa na aerodromu u Istanbulu, došla i policija (VIDEO)

26.01.2022

17:58

0

Snežna oluja je napravila velike probleme

Putnici spavali na trakama za prtljag, na podu i stolicama: Pobesneli zbog haosa na aerodromu u Istanbulu, došla i policija (VIDEO)
aerodrom-istanbul - Copyright Twitter/Yol TV/Cyrano

Jedan od najprometnijih aerodroma u Evropi, u Istanbulu, ovih dana bio je potpuno zavejan.

Kamioni su čistili piste, jednom terminalu se urušio krov pod težinom snega, a putnici, kojima su letovi bili odloženi satima, na kraju su protestovali na aerodromu zahtevajući da im se obezbedi smeštaj.

 

 

Jedan deo putnika smešten je u hotele, ali je veliki broj njih morao da spava na podu, stolicama i čak trakama za prtljag.

Oni koji su bili zaglavljeni na aerodromu dva dana su se žalili da im nije obezbeđena ni hrana. Zato su se organizovali i počeli da viču: "Treba nam hotel!".

 

 

Jedna žena je plakala: "Umorni smo, dosta nam je svega".

Kako je situacija eskalirala, stigla je i policijska jedinica za rasturanje protesta.

 

 

U međuvremenu, avionski saobraćaj je počeo da se vraća u normalu, dve piste su u funkciji, a i treća bi trebalo da bude osposobljena.

 

 

Izvršni direktor "Turkiš erlajnsa", Bilal Eksi, savetovao je putnike da provere status svojih letova pre nego što se zapute na aerodrom.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RT

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike