Napadač iznenada izvadio pištolj, pacijenti se uspaničili: U bolnici u Njujorku upucana jedna osoba, objekat zatvoren (VIDEO)

26.01.2022

11:10

0

Žrtva koja se lečila od prethodne povrede snimljena je kako trči čekaonicom tražeći mesto da se sakrije

Napadač iznenada izvadio pištolj, pacijenti se uspaničili: U bolnici u Njujorku upucana jedna osoba, objekat zatvoren (VIDEO)
Printscreen Twitter/jesscunnington

U hitnoj pomoći bolnice Džakobi u Njujorku nastao je pravi haos kada je u utorak popodne  muškarac izvadio pištolj i upucao jednog pacijenta.

Odeljenje je nakon toga zatvoreno, a incident su snimile sigurnosne kamere.

U snimku se vidi muškarac u cenoj dukserici sa kapuljačom na glavi koji izenada odstupa od šaltera vadeći pištolj i trči ka čekaonici, gde ga uperava u muškarca (35).

Žrtva koja se lečila od prethodne povrede snimljena je kako trči čekaonicom tražeći mesto da se sakrije dok napadač puca u njega i nakon toga beži.

Prema rečima izvora iz policije, napadač je u bolnici oko 12.30 tražio prijatelja koji je uhapšen i pretpostavljao je da je tamo odveden na lečenje.

Žrtva koju je, po svemu sudeći, poznavao, stajala je u trenutku napada u redu.

- Razmenili su nekoliko reči, a ond aje samo izvadio pištolj i počeo da puca - saopštio je portparol policije.

Osumnjičeni je u žrtvu pucao četiri puta i pogodio ju je u podlakticu. Nakon toga povređenom je ukazana pomoć i trenutno nema bojazni da bi one mogle da budu fatalne.

 

Policija i dalje traga za napadačem.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi