Roditelji su ga dvaput napustili: Telo mladića, čija je tužna priča obišla svet, pronađeno na plaži (VIDEO)

25.01.2022

13:56

0

Autor: 24sedam

Nije mogao da se izbori sa nepravdom

Roditelji su ga dvaput napustili: Telo mladića, čija je tužna priča obišla svet, pronađeno na plaži (VIDEO)
liu - Copyright Youtube/Jiupai News

Telo kineskog tinejdžera Liua Šuežoua (17), koga su se roditelji dvaput odrekli, pronađeno je na plaži u južnoj provinciji Hainan, a mediji su izvestili o samoubistvu.

Liu Šuežou ostavio je poruku na kineskoj društvenoj mreži Veibo.

Naime, njega su roditelji prodali dok je bio beba, a kada ih je ponovo pronašao, nisu ga prihvatili.

 

 

Policija je pokrenula potragu za mladićem kada su njegovi pratioci, pročitavši poruku na Veibou, poručili da bi možda mogao da bude u opasnosti. Nakon što je pronađen na plaži odveden je u bolnicu, ali su lekari bili nemoćni.

Liu je postao poznat kineskoj javnosti početkom ove godine kada je saopštio da su njegovi roditelji odlučili da prekinu kontakt sa njim. 

Kako se navodi, biološki roditelji su ga prodali 2005, ali je nekoliko godina kasnije postao siroče jer su usvojitelji stradali u eksploziji. Od tada se Liu selio od rođaka do rođaka.

 

 

Tek prošlog meseca je uspeo da pronađe prave roditelje uz pomoć policije. U međuvremenu, majka i otac su mu se razveli i osnovali druge porodice. Iako se tome nadao, nisu ga prihvatili.

U prvi mah, svi su izgledali srećni jer su se ponovo sreli. Međutim, roditelji su rekli da im je Liu tražio da mu obezbede mesto za život, ali da oni nisu mogli to da priušte.

Mladić je istakao da majka ni otac nisu želeli da ga prime u svoju kuću i zabranili su mu da ih posećuje. Kako je naveo, zamolio ih je da mu kupe ili iznajme neku nekretninu jer nema krov nad glavom.

Majka Žang je poručila lokalnim medijima da je prekinula kontakt sa njim kako bi se vratila "svom mirnom životu".

- Zar se vi ne biste klonili dalje da je on vaše dete i da je čak snimao vaše razgovore? Ja sam se preudala i njegov otac se ponovo oženio. Pokušao je da nas natera da mu kupimo kuću, ali mi ne možemo to da priuštimo - kazala je.

Liu se požalio i da ga je veliki broj ljudi na društvenoj mreži maltretirao i slao mu uvrede. Prošle nedelje je poručio da će tužiti roditelje.

U oproštajnoj poruci od 10.000 reči naveo je da su ga dvaput napustili.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike