Slučaj striptizete nastavlja da šokira javnost: Ubila sina (2) i odnela ga na pult supermarketa, a sad bi mogla da izbegne kaznu!

19.01.2022

15:18

0

Osumnjičena se trenutno nalazi u zatvoru u Peruđi

Slučaj striptizete nastavlja da šokira javnost: Ubila sina (2) i odnela ga na pult supermarketa, a sad bi mogla da izbegne kaznu!
Katalin Eržebet - Copyright Printscreen / Twitter

Nekadašnja glumica filmova za odrasle Katalin Eržebet Bradač (44) privedena je nakon što je prošlog oktobra optužena za ubistvo dvogodišnjeg sina Aleksa Juhasa u gradu Čita dela Pjeve u centralnoj italijanskoj regiji Umbrija.

Kako piše britanski Mirror, ona bi sada mogla da izbegne zatvorsku kaznu.

Da podsetimo, državljanka Mađarske navodno je upala u supermarket Lidl vičući "u pomoć" dok je stavljala krvavo telo svog sina na kasu.

Mali Aleks je proglašen mrtvim, a na njegovom telu pronađeno je devet uboda u predelu grudi i vrata. Bivšoj plesačici noćnog kluba i glumici zdravstveni radnici su ukazali pomoć na licu mesta pre nego što ju je policija uhapsila kada je u njenoj torbici pronađen nož.

Krvava majica, na kojoj je bilo devet probušenih rupa i ženski džemper pronađeni su kasnije te noći u obližnjoj zapuštenoj zgradi.

Osumnjičena je privedena i nalazi se u zatvoru u Peruđi. Ona će biti podvrgnuta psihijatrijskom posmatranju krajem meseca, koje bi moglo da utvrdi da li može da joj se sudi ili će morati da dobije prinudno psihijatrijsko lečenje ako se utvrdi da nije sposobna za to, kažu mađarski mediji.

Sud će, kako se navodi, angažovati prevodioca za to posmatranje, uprkos činjenici da osumnjičena govori italijanski. Policija veruje da je motiv bio vezan za osvetu Aleksovom ocu, od kog je ona bila razvedena, a nakon razvoda starateljstvo nad detetom pripalo je ocu.

 

 

Norbert Juhas, koji živi u Mađarskoj, pozvao je mađarske vlasti nakon što mu je preko društvenih mreža poslata fotografija njegovog sina na samrti.

Sumnja se da mu je Bradač poslala fotografiju neposredno pre nego što je otišla u supermarket sa telom mališana.

Tokom policijskog ispitivanja majka je negirala optužbe i rekla policiji da nije ubila svog sina.

Ona je navodno ispričala tri različite verzije događaja pre nego što je odlučila da ćuti po savetu svog advokata Enrika Renconija.

Osumnjičena je živela u toskanskom gradu Kjuzi Skalo u kući čoveka koji je upravljao sada zatvorenim noćnim klubom u kom je ona radila. Ima i sina starog 18 godina, koji živi u Mađarskoj, a čiji otac je preminuo. Norbert tvrdi da je Bradač pobegla u Italiju sa dečakom u septembru 2021. nakon što je njemu mađarski sud dodelio starateljstvo nad Aleksom.

Svedoci takođe navode da su ranije videli ženu kako maltretira sina.

Kako piše mađarski novinski sajt Bors, suđenje u Italiji je u toku, a Bradač bi mogla da izbegne zatvorsku kaznu. Roditelji osumnjičene, Đorđa i Eržebet, rekli su da će nastaviti da izdržavaju svoju ćerku. Oni su takođe izrazili bojazan da bi ona mogla sebi da oduzme život ako ne ode na lečenje.

- Nadam se da mogu da je izleče i da će shvatiti šta je uradila - rekao je njen otac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike