Baka iz Španije rukovodila švercom kokaina

03.08.2021

17:00

0

Autor: M.Vu

Izvor: Tanjug

Španjolka stara 79 godina uhapšena je kao mozak operacije kriminalne grupe, koja je krijumčarila kokain u pošiljkama sa koralima

Ilustracija/Foto: Profimedia

Španjolka stara 79 godina uhapšena je kao mozak operacije kriminalne grupe, koja je krijumčarila kokain u pošiljkama sa koralima, iz Latinske Amerike u Evropu, saopštila je danas španska policija.

Civilna garda je saopštila da su tri člana kriminalne grupe poslovala sa uvozom korala u Španiju iz Dominikanske Republike preko Portugalije i da su kontejneri bili modifikovani za šverc kokaina u tajnim pregradama.

-Kriminalna grupa imala je jasnu hijerarhijsku strukturu, gde je 79.godišnja žena obavljala funkciju vođe grupe – navodi se u saopštenju Civilne garde.

Pročitajte još:

Žena sa još dvojicom Španaca, starosti 26 i 60 godina, uhapšena je u Portugalu tokom operacije koju su vodili španska civilna garda, nacionalna policija i portugalska sudska policija.

Kriminalna grupa je privukla pažnju policije kada je pokušala da prikupi novac od drugih kriminalnih grupa za svoju ilegalnu trgovinu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti