Udala se za 45 godina mlađeg muškarca i otkriva: „Nosi me stepeništem, seče mi nokte na nogama...“

28.05.2021

17:19 >> 13:27

0

Autor: Z. A.

Ona se trenutno bori da obezbedi vizu za svog bračnog partnera kako zajedno živeli u Velikoj Britaniji

Udala se za 45 godina mlađeg muškarca i otkriva: „Nosi me stepeništem, seče mi nokte na nogama...“
Copyright Facebook: Iris Jones

Ajris Džouns (81) iz Velike Britanije udala se za Mohameda Ahmeda Ibrihama (36) u novembru prošle godine nakon što ga je 2019. upoznala na Facebooku. Otišla je kod Mohameda u Egipat kako bi mogli da se upoznaju i venčaju, a od tada Iris redovno iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem društvenih mreža, piše The Sun.

U novoj objavi na Facebooku Iris je otkrila šta njoj znači ljubav i pružila uvid u svoj suživot s Mohamedom.

– Ljubav je kad vam onaj koga volite seče nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi sprat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobilni koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kog volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu napisala je u svojoj objavi.

Posted by Iris Jones on Недеља, 16. мај 2021.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Iris se razvela od svog bivšeg supruga pre četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njene veze s Mohamedom, ali Ajris kaže da su promenili mišljenje nakon što su ga upoznali.

Facebook: Iris Jones

Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed prisiljeni su da budu odvojeni dok se Iris bori sa osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno da žive u Velikoj Britaniji. Budući da nije sigurna kada će se ponovno videti, Iris kaže da im odvojenost teško pada.

– Imam dane kada sve vreme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi advokati to znaju – ispričala je.

Facebook: Iris Jones

Mohamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopšte upoznao svoju suprugu. – Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam srećan čovek što sam pronašao ovakvu ženu – rekao je.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike