Da li flertujete na pogrešan način? Izbegnite ovih nekoliko grešaka

27.04.2022

18:03

0

Flertovanje nije umetnost već nauka

Da li flertujete na pogrešan način? Izbegnite ovih nekoliko grešaka
Par 1 - Copyright Pixabay

Na šta pomislite kada pomislite na flertovanje? Smatrate li ga jednostavnim, ili pak komplikovanim?

Smatrate li da je flertovanje umetnost, ili nešto što se dešava spontano? Odmah ćemo vam reći da nije ni jedno ni drugo, već čista nauka.

Naravno, uvek ima malo umeća u tome, ali ukoliko želite da postanete ekspert u flertovanju, jednostavno morate da preskočite kikotanje i poigravanje sa pramenovima kose.

Jer, čak iako mislite da sve radite kako treba i da tačno znate šta radite, ukoliko vaša taktika ne donosi rezultate, onda verovatno baš i nije dobra.

Dodirnite njegovu podlakticu u toku razgovora

Suptilni dodiri su, u toku razgovora, i više nego preporučljivi, ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada. Ukoliko to uradite na mestu koje je dovoljno osetljivo, kao rezultat ćete poslati trnce duž celog njegovog tela i ne samo da ćete dobiti bitku, već i rat.

I zato, dodirnite njegovu podlakticu na nežan i maltene neprimetan način. Ovaj deo tela se smatra za tajnu erogenu zonu za koji znaju samo stari znalci zavođenja.

Pixabay
 

Kontakt očima

Nikako nije preporučljivo napadno odmeravanje osobe koja vam se dopada. Naravno da ne želite da se ta osoba oseti neprijatno i poželjno je da uspostavite pogled očima, recimo iza pramena kose koji se, kao slučajno, našao baš između vas, a zatim da, kada izbrojite do tri, lagano spustite pogled na dole, uz blagi osmeh.

Zatim ga lagano podignite i pogledajte u drugu stranu. Upravo u tome je tajna.

Pixabay
 

Ne forsirajte razgovor

Nije poželjno da razgovarate o vremenu, niti da osobu koja vam se dopada ispitujete šta je u horoskopu, kao ni koju knjigu je poslednju pročitala, ili koje filmove voli. To se jednostavno ne radi, odnosno, određena pitanja se ne postavljaju pri prvom ritualu zavođenja.

Ostavite razgovor o tim stvarima za drugi ili treći sastanak. Prosto, ne želite da ostavite utisak da se on nalazi na ispitivanju, ali ono što vam sigurno neće zameriti jeste ukoliko budete zračili samopouzdanjem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike