Predlog poklona za Dan žena: Od onih originalnih do sigurice

08.03.2021

12:20 >> 13:41

0

Neki možda nisu za u poslednji čas, ali donosimo vam brojne ideje koje možete upotrebiti bilo kad

Predlog poklona za Dan žena: Od onih originalnih do sigurice
Copyright Pexels/Vjapratama

Ako ste ovih dana skrolovali po društvenim mrežama, sigurno su vas zatrpali brojni predlozi šta da kupite svojoj dami za njen praznik. Pa joj tako možete uplatiti da skoči iz aviona sa padobranom po povoljnoj ceni (cinični bi se nadovezali i rešite je se jednom zauvek), ali ako je ona avanturističkog duha ili adrenalinski zavisnik ovaj poklon bi joj se sigurno dopao.

Poklon ne mora da bude skup, mnogo je važnije da je personalizovan i da otkrijete šta vaša dama voli. Sigurno će svaka žena ceniti trud. Zato vam sada dajemo nekoliko predloga za originalne poklone. Naravno, lep buket nekako podrazumevamo jer nema dame koja ne voli da dobije svoje omiljeno cveće.

Domaći mafini

Iako domaći mafini napravljeni od strane vaših nespretnih ruku nisu tako dobri kao mafini u prodavnici, oni su sjajna poruka da ćete učiniti sve da se brinete o njoj, štitite je i da ćete je uvek usrećiti, ma koliko bili nesavršeni.

Ogrlica sa pozlaćenim astrološkim znakom ili inicijalima dece

Ovom ogrlicom može pokazati koliko je ponosna što je ambiciozni Jarac ili osetljivi Rak. Takođe, možete smestiti inicijale cele porodice na jednu ogrlicu.

Pročitajte još

Fotografije

Sakupite omiljene zajedničke fotografije, a zatim ih obradite i kupite neki lep ram u koji ćete posložiti sve vaše uspomene. Jedinstven poklon za 8. mart koji će oduševiti bilo koga.

Spa dan

Neka vaša draga osoba ode na odmor za svoj poseban dan. Dakle, ništa bolje od vaučera za telesno i mentalno opuštanje u uglednim banjama. Zaslužila je.

Pixabay

Sa ovim poklonima nećete pogrešiti

Nakit

Sa nakitom nema greške. Od afiniteta onoga kome kupujete poklon možete izabrati da li će to biti ogrlica, minđuše, prsten ili narukvica.

Važno je znati da li ta osoba preferira srebro, zlato ili neki drugi materijal od kog se prave lančići i drugi nakit.

Sat, elegantan ili pametni sat

Postoje razni ručni satovi za koje možete da se odlučite ako smatrate da bi ovaj poklon za 8. mart bio savršen vašoj voljenoj, pa možete birati između manjih i većih satova, različitih boja, kao i tradicionalnih i digitalnih satova.

Danas postoje i pametni satovi koji pored toga što govore vreme, mogu da pokažu i gde se nalazite, da vam prati korake, da preko njega obavljate pozive i još mnoge druge opcije između kojih možete da se odlučite, pa ako smatrate da bi se vaša sestra, žena ili neko drugi oduševio ovim poklonom, ovo je odličan primer.

Profimedia

Šminka

Ako dobro poznajete tu osobu i njene navike u šminkanju onda vam odabir ovog poklona neće biti problem, ali ako niste sigurni, možda bi trebalo da izaberete neki drugi poklon ili da porazgovarate sa njom ili njenim prijateljicama oko toga šta od šminke biste mogli da joj kupite.

Torba/cipele

Već znate da ženama toga nikad dosta. Nova dizajnerska tašna ili cipele siguran su izbor i za najizbirljivije žene. Ako se odlučite za cipele, samo budite sigurni da znate tačnu veličinu i ne brinite ako su to najviše moguće potpetice, ona će naći priliku da ih obuje.

Parfem

Još jedan klasičan potez i lep gest za žene u vašem životu. Miris parfema može stvoriti uspomene koje traju veoma dugo. Misliće na vas svaki put kad ga iskoristi. Za dobijanje pravog parfema potrebno je malo znanja o ženi i mirisnim porodicama: floralne, orijentalne, sveže ili drvenaste. Ako niste sigurni, pomoćnici u parfimerijama vam mogu pomoći u odabiru i procene zajedno sa vama koji miris vam treba.

Profimedia

Haljina

Setite se samo zlatne haljine koja je zapravo bila plava i uzdrmala svet, doduše ne želite da poklonite baš tu haljinu, jer biste se prepirali oko njene boje. Idite na nešto otmeno ili slatko, u zavisnosti od toga da li haljinu poklanjate majci ili supruzi. Takođe, uverite se da znate tačnu veličinu – spasiće vas od neprijatne situacije.

Veš ili spavaćica

Ukoliko je dobro poznajete, onda vam neće biti teško da izaberete nešto što se oboma dopada.

Večera, bilo da je sami pripremite ili je vodite u njen omiljeni restoran

Možete ih odvesti u restoran koji nudi njihovu omiljenu hranu, a možete se odlučiti na restoran koji nudi ništo što do sada niste imali priliku da okusite, pa ćete tako stvoriti nove uspomene i možda ideje za nove recepte koje vi i vaša voljena osoba možete da koristite u svojoj kuhinji.

Napravljen ručak ili večera mogu zaista da oduševe i da im pokažu koliko ih volite iako za to možda nije potrebno puno novca, ipak ste odvojili svoje vreme i iskoristili svoje veštine kuvanja.

Pročitajte još

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike