24SEDAM POŽAREVAC Raspisan konkurs za prijem 164 stražara u 13 kazneno popravnih ustanova u Srbiji

24.07.2021

09:06

0

Autor: 24sedam

U KPZ u Beogradu biće primljena 22 komandira, 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, dok će KPZ za žene u Požarevcu dobiti 15 komandira

24SEDAM POŽAREVAC Raspisan konkurs za prijem 164 stražara u 13 kazneno popravnih ustanova u Srbiji
Zatvor - Copyright Pexels

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da je raspisala konkurs za zapošljavanje 164 pripadnika Službe za obezbeđenje u 13 kazneno-popravnih ustanova.

Kako se navodi, najviše komandira, 32, biće primljeno u KPZ Sremska Mitrovica. U Okružnom zatvoru u Leskovcu biće primljeno 30, jer je tamo otvoren objekat za smeštaj 200 osuđenika.


U KPZ u Beogradu biće primljena 22 komandira, 20 u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, dok će KPZ za žene u Požarevcu dobiti 15 komandira.

Kako se dodaje, u KPZ u Nišu biće primljeno 12 komandira, deset u okružnom zatvoru u Zrenjaninu i osam u KPZ Požarevac, poznatijem kao Zabela.

U Okružnom zatvoru u Smederevu biće primljeno šest pripadnika Službe za obezbeđenje, u Subotici četiri, u KPZ Beograd u Padinskoj skeli i Okružnom zatvoru u Kruševcu po dva komandira i u Okružnom zatvoru u Negotinu jedan.
Rok za podnošenje prijava na konkurs je do 5. avgusta.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike