Hrabrost i iskustvo nisu merilo dobre vožnje po snegu: Posebno upozorenje za sve vozače!

13.12.2021

18:02

0

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Hrabrost i iskustvo nisu merilo dobre vožnje po snegu: Posebno upozorenje za sve vozače!
sneg kod aerodroma nesreca (4) - Copyright 24sedam

Putevi Srbije savetuju vozačima da koriste zimske gume, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, te da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Upozoravaju na radove na Obilaznici oko Beograda, u delu između Bubanj potoka i petlje Orlovača, na deonici auto pijaca - raskrsnica Hiljadu ruža - kružni tok Resnik, gde će do 18. decembra saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u oba pravca.

Na deonici Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, zbog izgradnje petlje Pakovraće zatvorena je desna traka ka Požegi, dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Negotin - Zaječar, na mostu preko Salaške reke, do 20. decembra zbog radova saobraćaj će se odvijati takođe naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Straža - Jasenovo do 31. decembra ukoliko vremenski uslovi dozvole odvijaće se radovi uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Kučevo - Majdanpek do 15. decembra od 8 do 15 časova izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na samom izlazu iz Kučeva, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike