24SEDAM INĐIJA Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo donirao je sanitetsko vozilo Specijaloj bolnici u Starom Slankamenu

09.12.2021

11:12

0

Autor: 24sedam

Unutrašnost saniteta opremljena je najmodernijom opremom

24SEDAM INĐIJA Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo donirao je sanitetsko vozilo Specijaloj bolnici u Starom Slankamenu
IMG-6f6fd9f98a139d8129afa0afc952e774-V - Copyright Sremska TV

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo donirao je sanitetsko vozilo Specijaloj bolnici “Borivoj Gnjatić” u Starom Slankamenu. Ovo je značajna donacija za bolnicu, koja je do sada raspolagala sa tri sanitetska vozila, koja su prešla oko milion i dvesta hiljada kilometara, rekla je dr Snežana Savčić, direktorka bolnice u Starom Slankamenu. Više od 85 odsto pacijenata u Specijalnoj bolnici “Dr Borivoje Gnjatić” su nepokretni pacijenti. Novo sanitesko vozilo koje je stiglo posredtvom Pokrajinskom sekretarijata za zdravstvo doprineće da oni bu bezbedno prevezeni u sve regionalne bolnice u okruženju.

Unutrašnost saniteta opremljena je najmodernijom opremom, kaže Bogoljub Nedić, glavni tehničar. Dosadašnji vozni park specijalne bolnice u Starom Slankamenu je zastareo i nije dovoljan za potrebe pacijenata. Obezbedjivanje što boljih uslova za pacijente osnovni je cilj Specijalne bolnice “Dr Borivoje Gnjatić”, rekla je direktorka Specijalne bolnice “Dr Borivoje Gnatić. U okviru saradnje sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo očekuje se i nabavka značajnog broja novih kreveta, a u pripremi je i potpuna rekonstrukcija banjskog objekta.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike