24SEDAM KIKINDA Grad podržao organizaciju turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021”

19.08.2021

17:12

0

Autor: 24sedam

Momci u belim dresovima, u penal lutriji, slavili su sa 3:2. Pobedničkoj ekipi pripalo je 160.000 dinara, a poraženoj 50.000.

24SEDAM KIKINDA Grad podržao organizaciju turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021”
Kikinda turnir - Copyright Opština Kikinda

Ekipa "MaxBet" pobednik je turnira u malom fudbal “Iđoš 2021”, koji je prethodnih 17 dana, okupio 11 ekipa u dve grupe. U velikom finalu "MaxBet" savladao je "Mašino plus", ali tek nakon izvođenja penala jer je u regularnom delu utakmice bilo 2:2.

Momci u belim dresovima, u penal lutriji, slavili su sa 3:2. Pobedničkoj ekipi pripalo je 160.000 dinara, a poraženoj 50.000. Treće mesto i 30.000 dinara pripalo je ekipi "Tisza Automotive". Pehare i novčane nagrade, ekipama su uručili zvaničnici lokalne samouprave. Dragan Pecarski, član GV za sport i omladinu, čestitao je predstavniku pobedičke ekipe “MaxBet”, ali i organizatorima na sjajnoj fudbalskoj predstavi:

-U kvalitetnim mečevima uživala je i publika. U proseku, dnevno je turnir pratilo više od 200 gledalaca. Videli ste i sami. Završne finalne večeri, tribine su bile prepune. I to je dokaz koliko ovaj turnir znači Iđošu. Grad Kikinda uvek rado podržava sve sportske manifestacije u našim selima. Nastavićemo tako- naveo je Pecarski. Čestitke najboljim akterima turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021” uputio je i Mladen Bogdan, predsednik gradske Skupštine:

-Bilo mi je veliko zadovoljstvo da prisustvujem ovom turniru. Posebno mi je drago što je turnir bio veoma posećen, ne samo završne večeri. Utisak je kao da je prethodnih dana Iđoš živeo za mali fudbal. Uvek ćemo se truditi da pomognemo i podržimo ovakve manifestacije u Iđošu i svim ostalim našim selima- poručio je Bogdan. Laskava titula najboljeg igrača turnira pripala je Petru Cvijanoviću, članu ekipe "MaxBet", dok je najbolji golman iz poražene ekipe. To je Milan Sovlj, član "Mašino plus" .

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike