Lavovi na kapiji su prošlost! Ovaj domaćin je otišao korak dalje - zbog njegove kuće bruji internet (FOTO)

07.12.2021

17:15

0

Autor: 24sedam

Na Fejsbuk stranici grupe "Vlasi na kvadrat" pojavila se fotografija kuće navodno nastala u Istočnoj Srbiji, u selu Mala Kamenica

Lavovi na kapiji su prošlost! Ovaj domaćin je otišao korak dalje - zbog njegove kuće bruji internet  (FOTO)
fasada Srbija - Copyright Printscreen/ Youtube

Kod uređivanje i dekoracije kuće i okućnice, pogotovo onog dela koji je s ulice vidljiv svakom prolazniku, naš narod se pokazao kao veoma kreativan.

Nekada su to figure životinja, najčešće lavova, ponekad fontante i bazeni, a u slučaju ovog domaćinstva jedan neobičan natpis na fasadi.

Naime, na Fejsbuk stranici grupe "Vlasi na kvadrat" pojavila se fotografija kuće navodno nastala u Istočnoj Srbiji, u selu Mala Kamenica, a na kojoj se vidi kako je jedna porodica ukrasila svoj dom.

Na staklenim fasadnim blokovima kuće na sprat, bilo je ispisano muško ime "Ljubiša" i to duž čitavog zida, koliko se u širini prostirala kuća.

Odmah potom usledili su komentari korisnika koji su se pitali zašto je izostala "prepoznatljiva" dekoracija, odnosno lavovi na kapiji, ali mnogima nije promakla ni prepiska majke i ćerke, koja je prepoznala o kojoj kući je reč.

Ćerka, upisana kao Milena na Fejsbuku, napisala je o kom se mestu radi, kao i da je slika prava, dok njena majka Dragana nije mogla da poveruje.

- Mama, kako ne znaš ovu kuću, celo selo je zna? - usledio je odgovor ćerke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike