24SEDAM KIKINDA Veličanstvena završna priredba predškolaca u Kikindi

22.06.2021

10:33

0

Autor: 24sedam

Veličanstvenoj završnoj priredbi predškolaca prisistvovali su Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i njegovi saradnici

24SEDAM KIKINDA Veličanstvena završna priredba predškolaca u Kikindi
priredba - Copyright Opština Kikinda

Tradicionalan završni ples predškolaca, po prvi put, održan je na Gradskom stadionu. Na terenu, ali i na tribinama, slika za pamćenje. 

Ushićeni mališani iz 18 gradskih i seoskih vrtića PU “Dragoljub Udicki”, pesmom i igrom, oprostili su se od vaspitača koji su završnom plesu predškolaca "Kad si srećan, pleši” bili sa njima.

Opština Kikinda
 

- U programu je učestvovalo 439 predškolaca. Ovo je kruna zajedničkog rada i truda vaspitača, dece i njihovih roditelja. NJih nikako ne smemo da zaboravimo. Ispratili smo divnu generaciju, a ovo je svakako bi događaj za pamćenje - rekla je Kristina Drljić, direktorica PU “Dragoljub Udicki”.

Veličanstvenoj završnoj priredbi predškolaca prisistvovali su Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i njegovi saradnici.

Opština Kikinda
 

- Čestitam roditeljima, ali i vaspitačima i poslovodstvu PU “Dragoljub Udicki” na izuzetnoj priredbi i još jednoj generaciji koja je stasala za školu. Roditeljima, bakama i dekama želim puno zdravlja , osmeha i igre sa mališanima tokom letnjeg raspusta. Ove predškolce od septembra očekuje nova epoha u njihovom detinjstvu i odrastanju - saopštio je Lukač.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike