24SEDAM INĐIJA Remi zeleno belih sa Železničarom

01.11.2021

13:28

0

Autor: 24sedam

Gost je bolje otvorio utakmicu, a sjajne prilike za gol su imali Srbijanac, Vukčević i Kovačević

24SEDAM INĐIJA Remi zeleno belih sa Železničarom
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Bila je to zanimljiva fudbalska predstava u kom su se dva kluba po prvi put u istoriji borila za bodove. Železničar je bio taj tim koji je praktično „morao“ protiv lidera na prvoligaškoj tabeli, Inđije.

Gost je ipak bolje otvorio utakmicu, a sjajne prilike za gol su imali Srbijanac, Vukčević i Kovačević. Kod pokušaja Srbijanca gost je tražio igranje rukom na loptu od strane odbranbenog igrača domaćina, ali bez reakcije sudije meča. U nastavku prvog dela meča i domaćin je pripretio u dva navrata, ali bez većih prilika za gol uz jednu odličnu intervenciju Čupića. Gost je ponovo bio taj koji je više stvarao prilike, a posebno je zrela bila posle šuta Vukčevića glavom, ali je Knežević pokazao da spada u red boljih golmana na ovoj sceni.

U drugom poluvremenu gol za domaćina, koji je poništen zbog nedozvoljene pozicije igrača Stanimirovića. Brana Ilić je šutirao sa nekih 20. metara od gola gosta, lopta ide ka Čupiću gde je skreće Stanimirović i ona završava u mreži. Igrač domaćina je bar metar bio iza poslednjih igrača odbrane gosta. Do kraja meča najzreliju priliku za gol imaju gosti. Posle brze kontre, izbačen je Đokić na levoj strani napada, on ulazi u kazneni prostor domaćina, šutira iskosa sa oko 10.metara, ali je njegov šut zaustavio golman Knežević, a na odbitak nije bilo igrača u zelenoj opremi da loptu pošalje u praznu mrežu.

„Imali smo jedno teško gostovanje, jedan ozbiljan izazov„, istakao je trener Inđije Nebojša Jandrić, a potom nastavio analizu utakmice, „Železničar je ekipa koja ima itekakav kvalitet na terenu i na klupi, što se tiče struke. Koja kao i klub raste i ima visoke ambicije za ovu sezonu. Oni su naravno želeli da prekinu ovaj naš niz pobeda koji imamo u predhodnom periodu. U tome su na neki način i uspeli, ali mi možemo da budemo zadovoljni u smislu što je ovo još jedna utakmica u nizu koju nismo izgubili. Ostali smo neporaženi. Kada se uzmu u obzir, možda i šanse koje smo stvorili na ovoj utakmici, možemo možda malo i da žalimo što nismo osvojili sva tri boda. Opet sa druge strane protivnik, kao što sam već rekao i trenutak u kome se mi nalazimo, što se tiče nedostatka određenog broja igrača za rotaciju u jednom prilično teškom takmičenju. Kada ste na prvom mestu, naravno svi žele da vas sa te pozicije skinu, a sa druge strane vi treba da imate ozbiljan karakter i snagu da na toj poziciji ostanete i zadržite se što je duže moguće. Mi u tome uspevamo za sada i apsolutno je zadovoljstvo. Što se tiče ove utakmice stvarno želim da odam priznanje igračima, koji, ovo što se sada dešava u Inđiji, doživlajvaju kao nešto svoje. Nešto lično. Nešto što im znači i tako pristupaju svim obavezama, odgovorno sa ogromnim željama da iz svake utakmice izađu sa pozitivnim rezultatom„.

Pančevo. SC Mladost. Sudija: Stefan Jeknić, pomoćnici: Bojan Tomović i Predrag Rađen, četvrti sudija: David Matić. Delegat: Dejan Potočan. Žuti kartoni: Kostić 43′, Milošev 43′, Tripković 54′, Radojičić 85′ – Železničar, Rađen 50′ – Inđija.

Železničar: Knežević, Kostić, Konotar, Plavšić, Ilić (Petrović 84′), Đorđević (Jovanović 84′), Radojičić, Milošev (Sikimić 71′), Balaž, Stanimirović (Marković 46′), Regan (Bayere 90′).

Trener: Dragan Aničić

Inđija: Čupić, Kovačević (Riznić 69′), Milosavljev, Jovanović, Stojanović, Vukčević (Žakula 76′), Rađen, Srbijanac, Nedeljković, Đurić (Đokić 69′)(Kukolj 90′), Plavšić.
Trener: Nebojša Jandrić

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike