24SEDAM INĐIJA FK Inđija pobedila FK Timok

06.10.2021

11:45

0

Autor: 24sedam

U drugom poluvremenu domaćin je još agresivniji u svojoj igri

24SEDAM INĐIJA FK Inđija pobedila FK Timok
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Dinamična fudbalska predstava je viđena u Zaječaru na stadionu pod Kraljevicom. Timok 1919 i Inđija su sa svojom igrom mogli da zadovolje prisutnu publiku.

Na samoj utakmici je sve praktino počelo u trenutku kada su domaći igrači tražili najstrožu kaznu. Tada je Rošević ulazio u kazneni prostor, a ispred njega je loptu izbio igrač Inđije i tek tada je došlo do kontakta. Bez reakcije sudije. U nastavku prva prilika za gosta posle centaršuta Srbijanca. Lopta oštro upućena preleće sve igrače, pa i zatrčalog Žakulu u skoku na petercu domaćina. Tempo igre nije padao sa obe strane, pa je bilo i poluprilika za gol. Najbliži tome je bio Milosavljev sa strane gosta, te već pomenuti Rošević sa druge strane.

Gol, ispostavilo se odluke je pao u praktično poslednjem minutu prvog dela utamice. Bio je to posle prekršaja domaćina, slobodan udarac na nekih 25.metara od gola Jovanovića. Stvar u svoje noge je uzeo Nedeljković. Sevnula je levica, prebacio je loptu preko živog zida i ona se zarila u mrežu blizu gornjeg desnog ugla domaćeg gola. Golman je uspeo paradom da stigne do lopte, ali ne i da je spreči na svom putu za 0: 1.

U drugom poluvremenu domaćin je još agresivniji u svojoj igri. Najbliži poravnanju su bili u jednom trenutku kada su čak tri puta pokušavali iz kaznenog prostora da savladaju kao mačka spretnog golmana Vukašinovića. Dva puta je u toj akciji skidao zicere Ivici Jovanoviću i Roševiću.

Sa druge strane i gosti su imali prilike da ranije potvrde pobedu, ali su mreže mirovale.

Zaječar. Gradski stadion pod Kraljevicom. Gledalaca oko 500. Sudija: Mladen Jakovljević, pomoćnici: Nebojša Savić i Stefan Jeremić. Četvrti sudija: Borko Mijajlović. Delegat: Ivan Hadži Đorđević. Strelac: Nedeljković 44’ – Inđija. Žuti kartoni: Mitrović 24’, Cvetković 78’ – Timok 1919, Žakula 13’, Nedeljković 42’, Ignjatović 82’, Vukčević 90’ – Inđija.

Timok 1919: Aleksandar Jovanović, Pantić (Nnaji Kingsley 79’), Ivica Jovanović, Rudić, Anđelović (Dragićević 68’), Božović, Blagojević, Milenković, Rošević, Cvetković, Mitrović.

Trener: Vojkan Rajčić

Inđija: Vukašinović, Nedeljković, Milosavljev (K) (Vukčević 81’), Jovanović, Žakula, Desančić (Đurić 89’), Đokić (Perošević 81’), Rađen, Ignjatović, Srbijanac (Vukajlović 66’), Plavšić.
Trener: Nebojša Jandrić

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike