24SEDAM INĐIJA Predstavnici Opštine na proslavi Dana 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije

03.12.2021

09:51

0

Autor: 24sedam

Proslavi su, pored brojnih oficira iz drugih jedinica, prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava, medija, nekadašnji pripadnici jedinice i članovi porodice poginulih pilota

24SEDAM INĐIJA Predstavnici Opštine na proslavi Dana 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije
dan 204.vazduhoplovne brigade - Copyright Opština Inđija

Na batajničkom vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ danas je obeležen Dan 204. vazduhoplovne brigade na kojoj je prisustvovao šef kabineta predsednika opštine Inđija Nemanja Milojević. Sa „plavcima“ Opština Inđija ima višegodišnju odličnu saradnju a među pripadnicima brigade nalazi se mnogi oficiri iz naše opštine.

Milojević je sa komadantom Ratnog vazduhoplovstva i PVO generalom Duškom Žarkovićem i komadantom 204. vazduhoplovne brigade, brigadnim generalom Brane Krnjajićom, razgovarao o nastavku saradnje i zajedničkim aktivnostima koje će se realizovati povodom bitnih datuma Opštine Inđija.

Proslavi su, pored brojnih oficira iz drugih jedinica, prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava, medija, nekadašnji pripadnici jedinice i članovi porodice poginulih pilota. 

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike