24SEDAM INĐIJA Pobeda odbojkašica za opstanak i šesto mesto na tabeli

29.11.2021

10:44

0

Autor: 24sedam

Do petog seta videli smo dva seta koja su završena 28:26

24SEDAM INĐIJA Pobeda odbojkašica za opstanak i šesto mesto na tabeli
odb - Copyright Opština Inđija

Još jedan neizvestan meč u pet setova odigrale su odbojkašice Inđije. Peta utakmica u prvih devet kola i treća pobeda od 3:2 u setovima nad ekipom Srema. Čini se najteža do sada.

Bila je to utakmica velike borbe sa obe strane, sjajnih poena, dugih nadigravanja u kojoj su na kraju u petom setu naše devojke pokazale stabilnost, čvrstinu i zasluženo slavile.

Do petog seta videli smo dva seta koja su završena 28:26, na jednu loptu, jedan na strani Inđije, a drugi na strani Srema.

Prvi set Inđija dominira, a četvrti Srem relativno dobija ubedljivo. 

Peti set neizvestan do 8:8, ali onda sjajnom serijom Inđija dolazi do još jedne istorijske pobede u prvoj superligaškoj sezoni, pobedom od 15:9.

Čestitke našim devojkama na lavovskoj borbi i pobedi, ali i čestitke devojkama iz Srema na sjajnoj igri i osvojenom bodu.

Zahvaljujemo se i publici koja je došla da nas podrži i da nam u velikoj meri pomogne da pobedimo u utakmici koja je bila samo za one sa jakim srcem.

Već sledeće subote u novoj utakmici u Inđiji dočekujemo šampiona ekipu Uba.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike