24SEDAM KIKINDA “Telekom Srbija” pomogao SC “Jezero”, milion evra za razvoj optičke mreže

14.05.2021

11:10

0

Autor: 24sedam

U pratnji gradočelnika Kikinde, Nikole Lukača i narodnog poslanika, Milenka Jovanova, SC” Jezero” danas je posetio Vladimir Lučić, generalni direktor “Telekoma Srbija”

24SEDAM KIKINDA “Telekom Srbija” pomogao SC “Jezero”, milion evra za razvoj optičke mreže
CDA_3505-w1024 - Copyright Foto: Opština Kikinda

Remont nano filtera za prečišćavanje vode u otvorenim i zatvorenim bazenima SC “Jezero” obavljen je zahvaljujući milion i po dinara vrednoj donaciji kompanije “Telekom Srbija”. U pratnji gradočelnika Kikinde, Nikole Lukača i narodnog poslanika, Milenka Jovanova, SC” Jezero” danas je posetio Vladimir Lučić, generalni direktor “Telekoma Srbija”:

- Na inicijativu gradske vlasti odlučili smo se za ovu donaciju kako bi se unapredio kvalitet usluga ovog sportskog centra. Naša kompanija investira po čitavoj Srbiji, a u svakom gradu imamo najviše korisnika. Potpuno je logično da deo prihoda opredelimo na ovaj način i pomognemo lokalnim sredinama koje imaju konkretne zahteve. Ove godine, više od milion evra, uložićemo u Kikindu i širenje optičke mreže na potencijalno 9.000 novih korisnika. Dobar deo Kikinđana biće u prilici da koristi naše najsavremenije usluge- najavio je Lučić. Direktor SC “Jezero”, Dejan Pudar, kaže da nano filter duži niz godina nije bio remontovan:

Foto: Opština Kikinda
 

- To nije uticalo na kvalitet vode, ali jeste na protok i utrošak električne energije. Nakon remonta nano filtera, kvalitet vode u bazenima je neuporedivo bolji- rekao je Pudar i dodao da je do realizacije ove, za SC “Jezero”, značajne nvesticije došlo zahvaljujući kompaniji “Telekom Srbija”, ali i posredstvom Milenka Jovanova, narodnog poslanika:

Foto: Opština Kikinda
 

- Uvek sam tu, na raspolaganju Kikindi. Kada ima projekata i ideja, nešto može i da se realizuje. Grad i naše ustanove traže izvore prihoda i van lokalnog budžeta. To je važno i mora da ima podršku- prokomentarisao je Milenko Jovanov, republički poslanik. Takvog je stava i Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde:

- Zahvaljujem se “Telekomu Srbija” na ovoj donaciji, a direktoru Vladimiru Lučiću na izdvojenom vremenu. Na ovome se nećemo zaustaviti jer imamo dobre i kvalitetne ideje i planove. Verujemo da će “Telekom Srbija”, kao društveno odgovorna firma, prepoznati još neke, nama važne projekte. Lepo je čuti i da ova kompanija namerava da uloži milion evra kako bi njihov kvalitet usluga u ovom kraju bio još bolji- poručio je Lukač.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike