24SEDAM INĐIJA Traži se dugoročno rešenje za problem odvoda vode ispod podvožnjaka

09.11.2021

15:23

0

Autor: 24sedam

Otvaranje podvožnjaka u Inđiji je olakšalo prelaz preko pruge građanima koji su prugu do tada prelazili preko improvizovanog, nebezbednog prelaza

24SEDAM INĐIJA Traži se dugoročno rešenje za problem odvoda vode ispod podvožnjaka
Inđija - Copyright Printscreen / Youtube / RSFranceIDF

Izgradnja brze pruge Beograd – Novi Sad, preko Inđije, građanima donosi mnoge benefite modernog društva. Međutim, i prateće teškoće onima koji žive u blizini gradilišta. Problem odvoda vode ispod podvožnjaka najvažnije je pitanje trenutno za inđijsko JP “Inđija put”, koje u saradnji sa Železnicom Srbije, pokušava da nađe dugoročno rešenje.

Otvaranje podvožnjaka u Inđiji  je olakšalo prelaz preko pruge građanima koji su prugu do tada prelazili preko improvizovanog, nebezbednog prelaza. Međutim, prve kiše dovele su do takoreći kolapsa ispod nadvožnjaka, gde se zbog neadekvatnih pumpi, voda taložila i ugrožavala i usporavala saobraćaj.

Javno preduzeće “Inđija put” bilo je prinuđeno da, u saradnji sa saobraćajnom policijom obustavi saobraćaj ispod podvožnjaka i interveniše na odvodu vode, zajedno sa JP ,,Komunalac” Inđija. Kako saznajemo u JP “Indjija put”, stigla su uverenja iz nadležnog preduzeća da će biti postavljene adekvatne pumpe, kako bi problem odvoda vode ispod inđjijskog podvožnjaka bio dugoročno rešen.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike