24SEDAM VLADIMIRCI Goran Zarić održao sastanak sa predsednikom šahovskog kluba "Vladimirci"

17.09.2021

20:03

0

Autor: 24sedam

Povod i tema sastanka bilo je učešće šahovskog kluba na takmičenju Millennium Team Prva liga Srbije za muškarce koje je održano u Vrnjačkoj Banji

24SEDAM VLADIMIRCI Goran Zarić održao sastanak sa predsednikom šahovskog kluba "Vladimirci"
Vladimirci šah - Copyright Foto: Opština Vladimirci

Predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić danas je u svom kabinetu održao sastanak sa predsednikom šahovskog kluba "Vladimirci" Ljubišom Nenadovićem.

Povod i tema sastanka bilo je učešće šahovskog kluba "Vladimirci" na takmičenju Millennium Team Prva liga Srbije za muškarce koje je održano u Vrnjačkoj Banji u periodu od 7-16. septembra 2021. godine.

Na održanom sastanku, predsednik šahovskog kluba Ljubiša Nenadović upoznao je predsednika opštine sa postignutim rezultatom na takmičenju, na kojem je osvojeno drugo mesto, treći put za redom.

Ovom prilikom, predsednik opštine Vladimirci, uputio mu je čestitke povodom ostvarenog rezultata i uspeha i poželeo im mnogo sreće na budućim takmičenjima.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike