24SEDAM VLADIMIRCI Predstavnici opštine u poseti Leposaviću (FOTO)

04.06.2021

11:00

0

Autor: 24sedam

Delegaciju pomenutih opština, kao i narodne poslanike, srdačno je dočekao predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima

24SEDAM VLADIMIRCI Predstavnici opštine u poseti Leposaviću (FOTO)
Мала-слика - Copyright Foto: Opština Vladimirci

Delegacije 17 opština, među kojima su: Požega, Inđija, Bač, Irig, Vladimirci, Bogatić, Krupanj, Lučani, Pećinci, Zvezdara, Smederevska Palanka, Užice, Surčin, Vrbas, Rakovica, Stara Pazova i Žabalj, zajedno sa dva poslanika Skupštine Republike Srbije posetili su opštinu Leposavić i Osnovnu školu "Stana Bačanin" u Lešku.

Delegaciju pomenutih opština, kao i narodne poslanike, srdačno je dočekao predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima.

Poseta je imala humanitarni karakter i predsednik Zoran Todić ovom prilikom, izrazio je ogromnu zahvalnost svim opštinama na vrednoj donaciji koja je uručena za decu iz Mesne zajednice Lešak. Po njegovim rečima ovo je samo jedna u nizu pomoći koja stiže iz opština u Centralnoj Srbiji i Vojvodini, što je pokazatelj da građani opštine Leposavić, ali i srpski narod na Kosovu i Metohiji nije sam i nije zaboravljen.

Foto: Opština Vladimirci
 

- Pokloni znače za našu decu, ali samo prisustvo ovih ljudi, ovih rukovodioca razvijenih gradova i opština sa teritorije čitave Srbije, daje nam dodatan podstrek da znamo da nismo sami, da nastavljamo dalje i da se borimo uz pomoć naše države Srbije i naše braće koji su danas ovde. Imamo čemu da se nadamo, da razmišljamo o svojoj budućnosti, a naša budućnost je da radimo, stvaramo i gradimo za naš narod i da budemo svoji na svome. Samo prisustvo ovih ljudi dokaz je šta je patriotizam, to je borba za svako dete i za svakog čoveka. Mi nastavljamo tim putem uz podršku države Srbije koju svakodnevno imamo, verujem da dolazi jedna svetlija budućnost za ovu decu za koju živimo i radimo - istakao je Todić.

Opština Vladimirci ovom prilikom, donirala je laptop računar.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike