24SEDAM INĐIJA: Strelci „Mladosti“ osvajači Kupa Vojvodine u streljaštvu

07.10.2021

10:17

0

Autor: 24sedam

Finale Kupa Srbije će se održati u Pančevu 23. 10. 2021. a strelci Inđije brane pehar osvojen prošle godine

24SEDAM INĐIJA: Strelci „Mladosti“ osvajači Kupa Vojvodine u streljaštvu
Vrbas 2021. KUP strelci - Copyright Opština Inđija

Na pretposlednjem streljačkom takmičenju sezone 2020/2021 u Vrbasu, ekipa streljačkog kluba Mladost Inđija uspela je da zadrži prelazni pehar pobednika Kupa Vojvodine u svom vlasništvu još godinu dana.

Ekipa sastavljena od šest takmičara u tri muške i 3 ženske kategorije je, sa 1750 krugova, tesno, na osnovu bolje poslednje serije, nadmašila ekipu Pančeva koja je postigla identičan ukupni rezultat. Treće mesto pripalo je domaćinu, ekipi Vrbasa.

Ekipa Inđije je nastupila u sastavu: Kresojević Mihajlo, Savić Kalina, Mrvić Nikola, Bošnjaković Tijana, Spasić Borivoj i Golubović Magdalena. Dobrim rezultatima su se posebno istakli Spasić i Golubovićeva koji su uz Kresojević Mihajla i Mrvić Nikolu postigli najbolje rezultate u svojim kategorijama.

Finale Kupa Srbije će se održati u Pančevu 23. 10. 2021. a strelci Inđije brane pehar osvojen prošle godine. U međuvremenu počinju takmičenja u okviru sezone 2021/2022. a u oktobru su na programu 1. kolo lige Vojvodine za pionire, kadete i mlađe juniore i 1. kolo Kupa Srbije za juniore i seniore.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike