Đorđe David prozvao Đuleta Van Goga: Kao budaletina liže kamere od kada se pojavio na sceni

25.01.2021

08:47 >> 08:54

0

Autor: D. Božović

Muzičar nije želeo da odgovori na prozivke svog kolege, bez obzira na to što mu nimalo nisu prijale reči Đorđa Davida

Đorđe David prozvao Đuleta Van Goga: Kao budaletina liže kamere od kada se pojavio na sceni
Copyright Đorđe David Printscreen ,,Zvezde Granda"

Roker i muzičar Đorđe David je dobro poznat kao neko ko je britak na jeziku, a ono što je iznenadilo čitavu javnost jeste to što je uvredio svog kolegu Zvonimira Đukića Đuleta, sa kojim je ranije imao veoma korektan odnos.

Naime, roker je usred emisije „Zvezde Granda”, čiji je član žirija, uputio niz uvreda na Đuletov račun, zbog za sada nepoznatih razloga, i tom prilikom ga je nazvao budalom koja ne zna da se ponaša na sceni.

Đorđe David, Foto: 24sedam, Goran Sivački

– Ne znam šta je sa ovim večerašnjim kandidatima, važno im je da prate kamere a ne da pevaju i pokažu kvalitete. Sramota! Sledeći put neću davati glasove ako budu flertovali sa kamerama i pratili koja kamera ih snima! Na kraju će postati kao Đule Van Gog, koji kao budaletina liže kamere na sceni od kada se pojavio – istakao je roker posle nastupa jedne od kandidatkinja, ali mu ovoga puta nije pošlo za rukom da inicira sukob, budući da kolega roker nije želeo preterano da ga komentariše.

– Iznenađen sam tim komentarom, budući da nikada nisam imao konflikt sa Đorđem Davidom ili mu uputio ikakvu ružnu opasku tokom naših višedecenijskih karijera. Nemam ideju zbog čega je tako nešto izrekao, ali svakako ću da se ogradim od te priče i neću joj pridavati nikakav značaj – zaključio je Đukić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike