Ženi ispred marketa izduvali gume jer nije odmah ušla u prodajni objekat: Sanja iz Priboja ostala potpuno zatečena potezom vlasnika prodavnice (FOTO)

09.02.2021

07:29

0

Taj prostor i inače služi da se mušterije parkiraju i nisam zauzela prostor koji nije za to predviđen - kaže meštanka Priboja

Ženi ispred marketa izduvali gume jer nije odmah ušla u prodajni objekat: Sanja iz Priboja ostala potpuno zatečena potezom vlasnika prodavnice (FOTO)
Copyright Foto: RINA

Jednostavan odlazak do prodavnice za jednu građanku Priboja pretvorio se u doživaljaj koji će još dugo pamtiti. Naime, nakon što se parkirala ispred marketa u starom delu grada, kad se vratila na to mesto dočekao ju je neprijatan prizor – izduvane prednje gume i nemogućnost da pokrene svoj auto.

– Parkirala sam se ispred prodavnice i otišla da otpratim kćerku od devet godina u školu i kad sam se vratila da uđem u market, videla sam izduvane gume. Sa zadnje strane postavljena je paleta koju ja sama nisam mogla da pomerim. Taj prostor i inače služi da se mušterije parkiraju i nisam zauzela prostor koji nije za to predviđen. Na parkingu nije bilo gužve, a kombi vozila su mogla nesmetano da vrše istovar. Problem je očigledno bio što nisam odmah ušla u prodavnicu, već otišla do škole. Ostala sam potpuno zatečena, jer ja sama tu ništa nisam mogla da uradim, ruke su mi bile potpuno vezane – ispričala je za RINU, Sanja Penezić iz Priboja.

Foto: RINA

Kad je zaposlene upitala šta se desilo, oni su joj rekli da se obrati vlasniku trgovinskog objekta, što je ona i učinila.

– Potvrdio mi je da je on to uradio i da to nije prvi put da učini nešto slično ako se neko parkira na prostor ispred objekta, a da nije ušao u market. Bila sam potpuno bespomoćna sa detetom, koje je moglo da bude u opasnosti da smo krenuli. Pozvala sam policiju, jer ova situacija ne bi trebalo da prođe tek tako. Razumem da vlasnik želi taj parking samo za one koji kupuju u marketu, ali svakako nije način da jednoj ženi koja je u tom trenutku sama sa detetom izduvate gume – rekla je Sanja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike