Baka nestalog mladića iz Niša moli sve ljude za pomoć: Mnogo je teško ovo čekanje i što ne znamo gde je!

19.02.2021

10:53 >> 10:54

0

Ona je istakla da je Jovanov nestanak odmah prijavljen policiji, kao i da je u toku potraga za njim preko društvenih mreža

Baka nestalog mladića iz Niša moli sve ljude za pomoć: Mnogo je teško ovo čekanje i što ne znamo gde je!
Copyright Jelena Domazetović, baka nestalog mladića Printscreen/TV Prva

Jelena Domazetović, baka nestalog Jovana Veselinovića (18) iz Niša, zamolila je sve ljude da pomognu u potrazi njenog unuka, koji je poslednji put viđen 17. februara oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića.

– Znam da nije imao nikakvih konflikata, sve se normalno dešavalo, nije bilo ništa što bi ukazivalo na njegov nestanak – rekla je za TV Prva baka nestalog Nišlije.

Ona je istakla da je Jovanov nestanak odmah prijavljen policiji, kao i da je u toku potraga za njim preko društvenih mreža.

Jovan Veselinović Privatna arhiva

– Molim sve koji nešto saznaju da se jave. Mnogo je teško ovo čekanje i što ne znamo gde je – rekla je kroz suze Domazetović.

Podsetimo, juče se pojavila informacija da je Jovan viđen u beogradskom naselju Mirijevo, međutim, policija i dalje provera tu dojavu.

Pročitajte još

Dečakova majka Milica Cvetković, njegovi prijatelji i rođaci započeli su potragu za mladićem pošto se nije vratio kući nakon što je posetio druga u Bulevaru Nemanjića i ispratio drugaricu koja koji živi u njegovom komšiluku.

Majka nestalog mladića rekla je ranije da joj se Jovan javio poslednji put oko 21.30 sati 17. februara i pitao je da li za drugaricu može da naredne nedelje napravi žurku iznenađenja povodom njenog osamanaestog rođendana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mondo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike