Potresan apel majke nestalog Jovana: Pomozite mi da mi se vrati živo dete

20.02.2021

22:39

0

Jovan je poslednji put viđen 17. februara na Bulevaru Nemanjića oko 23 časa

Potresan apel majke nestalog Jovana: Pomozite mi da mi se vrati živo dete
Copyright Facebook printscreen

Milica, majka Jovana Veselinovića (18), mladića koji je pre četiri dana nestao u Nišu, uputila je potresan video-apel svim ljudima da joj pomognu da nađe dete.

-Ljudi, pomozite mi da nađem dete, ja sam Jovanova majka, Jovana koji je nestao evo već četvrti dan nema traga od njega… Ne želim da iko prođe i jedan sekund onoga što ja prolazim ova četiri dana. Kao Boga vas molim, ko ima iole srca u sebi da ako primeti dete koje liči na mog sina, neka ga zaustavi… Možda je zbunjen dezorijentisan, on nije opasan, on je miran, dobar, pitajte ga da li je to on, pozovite policiju, hitnu, pomozite mi da mi se vrati živo dete. Molim vas kao majka… molim vas pomozite mi, kroz suze, jecajući, apelovala je Jovanova majka u videu koji je objavio pokret Levijatan.

pročitajte još

Jovan je poslednji put viđen 17. februara na Bulevaru Nemanjića oko 23 časa, nakon čega mu se gubi svaki trag. Bio je u crnoj jakni sa kapuljačom i krznom, u teget farmerkama, tamnim patikama, visine je 184 centimetra, krupnije građe. Kosa mu je duža preko ušiju i talasasta smeđe boje.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike