Planirate da putujete - pročitajte na kojim deonicama su radovi

04.03.2021

07:25 >> 08:44

0

Na auto-put E-75 danas će se postavljati ITS oprema od devet sati, a obavljaće se i dnevni radovi na petlji Mali Požarevac, i to na nadvožnjaku iznad auto-p

Planirate da putujete - pročitajte na kojim deonicama su radovi
Copyright Pixabay

Na auto-putu E-763, petlja “Takovo” – petlja “Preljina”, u smeru Preljina-Takovo, do sutra, u periodu od osam do 16 časova, obavljaće se radovi u pokretu na pranju mostovske kanalizacije, te će za saobraćaj biti naizmenično zatvarane vozna i zaustavna saobraćajna traka ili preticajna saobraćajna traka, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Na auto-put E-75 danas će se postavljati ITS oprema od devet sati, a obavljaće se i dnevni radovi na petlji Mali Požarevac, i to na nadvožnjaku iznad auto-puta, uz naizmenično propuštanje vozila, dok će se sutra od devet časova vršiti dnevni radovi na petlji Vrčin, na nadvožnjaku iznad auto-puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Tanjug/ Sava Radovanović

Kod mesta Nadumce, na deonici puta Pazarište – Tutin, od 1. novembra na snazi je obustava saobraćaja, zbog radova koji se izvode u punom profilu puta. Alternativni putni pravac je: Pazarište – Dojeviće, Dojeviće – Novi Pazar, Novi Pazar – Bregovi, Bregovi – Tutin.

Takođe, alternativni pravac za lokalni saobraćaj je povremeno propuštanje vozila u toku dana, dok je u toku noći na snazi potpuna obustava saobraćaja.

Pročitajte još

Radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na više lokalnih mesta, obavljaće se sutra u periodu od 10 do 16 sati na obilaznici oko Beograda, na petlji Orlovača – petlja Bubanj Potok, dok će saobraćaj funkcionisati uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

  • na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
  • na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
  • na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike