Ivan je policajac-heroj iz Novog Pazara: Spasao je ženu koju je danas nožem izbo suprug u porodičnoj kući (VIDEO)

22.03.2021

18:15 >> 11:30

0

Autor: J.B.O.

Milojević je inače više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata

Ivan je policajac-heroj iz Novog Pazara: Spasao je ženu koju je danas nožem izbo suprug u porodičnoj kući (VIDEO)
Printscreen/YouTube

U novopazarskom naselju Selakovac danas se zamalo dogodila tragedija kad je muž nožem nekoliko puta ubo suprugu S. H, a zatim sebi pokušao da oduzme život.

S. H. je službenim vozilom do Opšte bolnice transportovao policijski službenik Ivan Milojević koji je na mesto sukoba stigao posle poziva koji je uputila njena ćerka. Povređenoj ženi je pružio prvu pomoć i pokušao da zaustavi krvarenje.

Kad je video da je žena u kritičnom stanju, odlučio se da je transportuje službenim vozilom do bolnice u čemu mu je pomogao još jedan kolega. Povređenu ženu zbrinuli su lekari novopazarske Opšte bolnice i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Milojević je inače više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata.

U pucnjavi koja se dogodila u decembru ispred Policijske uprave Novi Pazar, podsetimo, Milojević je spasio Novopazarku Melihu Muminović (32) koja je slučajno ranjena.

Milojević je 2016. godine, van dužnosti i nenaoružan, hitrom i hrabrom reakcijom savladao dvojicu napadača u centru Novog Pazara. Ispred kafića, pedesetak metara od Milojevića, došlo je do pucnjave u kojoj je Haris U. potegao pištolj i počeo da puca ka Dž. Š., iako je u blizini bilo više od hiljadu ljudi.

Tom prilikom Milojević je dobio plaketu za više herojskih dela od Policijskog sindikata.

Pročitajte još:

Milojević je zbog izvanrednih rezultata i iskazane hrabrosti do sada više puta nagrađivan.

Prvo mu je dodeljena Plaketa Novog Pazara zbog postignutih rezultata koje je u suzbijanju kriminala postigla patrola njegove jedinice Interventne policije, a kasnije je nagrađen i od strane ministra unutrašnjih poslova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi