Počeo je povratak Srba sa planina: Zakrčen obilazni put oko Čačka, policija na nekoliko mesta reguliše saobraćaj (FOTO+VIDEO)

03.05.2021

14:30 >> 17:36

0

Iz JP Putevi Srbije apeluju na sve vozače da krenu na vreme kako bi se izbegle najveće gužve

Počeo je povratak Srba sa planina: Zakrčen obilazni put oko Čačka, policija na nekoliko mesta reguliše saobraćaj (FOTO+VIDEO)
Copyright RINA

Produženi praznični vikend je pri kraju, a većina onih koji su u petak i subotu prošli kroz naplatnu rampu moraju i da se vrate. Na autoputu Miloš Veliki trenutno nema većih gužvi i dužih zadržavanja u Preljini, međutim pojačan intenzitet sadržaja primetan je na obilaznom putu oko Čačka, gde se povremeno formira kolona vozila.

– Želeći da izbegnemo velike gužve krenuli smo danas, do sada nije bilo većih zadržavanja sem kod Čačka, ali saobraćaj se odvija usporeno duž celog magistralnog puta od Užica dalje ka Beogradu – kaže Slavko Radulović iz Novog Sada koji nekoliko prazničnih dana, kako kaže, proveo na Tari.

Iz JP “Putevi Srbije” apeluju na sve vozače da krenu na vreme kako bi se izbegle najveće gužve. Tim apelima pridružio se i ministar saobraćaja Tomislav Momirović i istakao da će izgradnjom obilaznica oko Gornjeg Milanovca, Požege i Užica gužve na autoputu postati prošlost.

– Svedoci smo ogromnih gužvi od pre nekoliko dana, ali postavlja se pitanje kakvo bi stanje bilo da autoput ne postoji, sve bi stalo. Izgradnjom ključnih obilaznica saobraćajne gužve će biti maksimalno smanjene – naglasio je Momirović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike