Rešen višegodišnji problem u Prijepolju: Sigurnije snabdevanje strujom za meštane Hisardžika

26.05.2021

15:43

0

Drvene stubove moramo hitno zameniti, nakon čega krećemo sa zamenom kompletne mreže - rekao je Direktor EPS-a Bojan Atlagić

Rešen višegodišnji problem u Prijepolju: Sigurnije snabdevanje strujom za meštane Hisardžika
Unsplash

Posle samo pet dana od posete predsednika države Prijepolju, krenulo se sa rešavanjem problema na koje su se žalili građani te opštine. Direktor EPS-a Bojan Atlagić danas se sastao sa predsednikom MZ “Hisardžik” Smailom Fazlićem.

– Ovde smo na terenu sagledali šta bi sve trebalo uraditi na rekonstrukciji niskonaponske mreže. Drvene stubove moramo hitno zameniti, nakon čega krećemo sa zamenom kompletne mreže od Prijepolja do naselja Hisardžik u skladu sa onim što je gospodin Fazlić istakao prilikom tog sastanka. Nakon toga nastavljamo sa radovima na mreži skroz do Aljinovića, gde bi sa radovima završili do zime, ako vremenski uslovi dozvole – rekao je Atlagić.

Vrednost investicije je oko 35 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je dva meseca.

Predsednik MZ Hisardžik Smail Fazlić, prvi se obratio predsedniku tokom njegove posete Prijepolju, gde je izneo višedecenijski problem koji imaju sa strujom i vodom.

Pročitajte još:

– Prezadovoljan sam brzinom, već danas je došao direktor iz Beograda i uverio se upravo u ono što sam i govorio, da su stubovi slabi i truli. Zahvalan sam im na hitnoj intervenciji. Zamolio sam i za vodovod, tu nam je predsednik obećao 8 miliona dinara, nadam se da će se i to ostvariti kao i ovo. Mi imamo kompletnu dokumentaciju i za primarni i sekundarni vodovod u Hisardžiku – kazao je Fazlić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA