Neverovatno slavlje u Grockoj: Mladenovići psu Todiju napravili gala rođendan, na žurci bilo blizu 100 gostiju (FOTO)

30.06.2024

15:33

0

Iako je na izgled običan pas, Todi je proputovao mnogo svetskih destinacija

Neverovatno slavlje u Grockoj: Mladenovići psu Todiju napravili gala rođendan, na žurci bilo blizu 100 gostiju (FOTO)
Copyright RINA

Da se kućni ljubimci zaista vole kao članovi porodice pokazano je na konkretnim primerima mnogo puta. Ipak, jedna srpska porodica toliko voli svog psa da je rešila da ode i korak dalje.

Pas Todi u životu imao je sreće kada je umesto da budem negde vezan za ogradu, postao prava atrakcija i omiljeni član u domaćinstvu Mladenovića u selu Zaklopača u Grockoj.

Njegovi ukućani su na njegov treći rođendan organizovali pravu veliku žurku na kojoj je sa poklonima stiglo blizu 100 gostiju.

RINA
 

- Ja njega volim najviše na svetu, i pošto ljudi prave sve i svašta, ja sam rešio da svom mezimcu koji nema cenu, da napravim žurku, i ne bih ga menjao za stan u Beogradu ili na Beveri Hilsu. To je francuski buldog i ja sam prvo bio protiv toga, medjutim kada ga je sin doneo, jednom je meni skočio u krilo, počeo da me ljubi i da se ne odvaja od mene, tako sam ga zavoleo - priča Nebojša Mladenović za agenciju RINA.

Iako je Nešo na samom početku prema Todiju bio rezervisan, vremenom su postali pravi prijatelji i ozbiljni ortaci.

RINA
 

- Jako je vezan za mene i kada prilazim kući on to oseti verovali ili ne, na tri kilometra, kada stignem sam uskače u automobil, sam podiže i spusta prozor, prosto da ne poverujete, i kada sam najljući on dodje kod mene, poljubi me i da mi snagu da nastavim - priča Mladenović.

Iako je na izgled običan pas, Todi je proputovao mnogo svetskih destinacija.

RINA
 

- Gde god idemo na more, vodimo ga sa nama. Od zemalja Evropske unije do vožnje gliserima i ono što je jako bitno ima pasoš i sve potrebne papire da može nesmetano da putuje, iako ima mađarsko poreklo - ističe Nešo.

I meštani Zaklopače kod Grocke, dugo će se pamtiti da je na treći rođendan jednog psa, stiglo blizu 100 zvanica. Žurka je bila odlična, a pokloni su se samo nizali.

Da li su bile koske, raznorazne igračke, garderobica za pse ili bele koverte - to znaju domaćini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike