Žena u Novom Sadu detetu (13) razmazala pseće go*vno po glavi! Na mrežama svi besni: "Samo da je vidim, nahraniću je istima"

14.06.2024

19:49

0

U Fejsbuk grupi "Novosađanke" jedna korisnica podelila je nesvakidašnju situaciju koja se juče dogodila u tom gradu

Žena u Novom Sadu detetu (13) razmazala pseće go*vno po glavi! Na mrežama svi besni: "Samo da je vidim, nahraniću je istima"
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Fejsbuk grupi "Novosađanke" jedna korisnica podelila je nesvakidašnju situaciju koja se juče dogodila u tom gradu. Kako je objasnila, dok je trinaestogodišnja devojčica šetala psa, žena joj je pseći izmet, koji ova nije pokupila, razmazala po glavi!

"Gospođi koja je upravo 13-ogodišnjem detetu razmazala pseće go*vno po glavi imam da poručim da ću da je nahranim istima samo da je vidim. Mogli ste lepo da je vratite i kažete da pokupi. Čak i da viknete na nju. A neće vas ni ta vaša kobasica od psa spasiti. E sad da li će ovo biti objavljeno ili ne, ovo je samo da 'gospođa' vidi da će da dobije užinu negđe usput", napisala je ona.

Ispod objave su usledili komentari korisnika koji su ostali zatečeni ovakvim postupkom gospođe, s obzirom da je u pitanju bilo dete.

Profimedia
 

"Ovaj slučaj je mogao drugačije da se reši. Mogla je reći detetu da pokupi, ako nije htelo onda podviknuti i naterati da pokupi. Ježim se od svih onih koji ne pokupe nered za svojim ljubimcem, ali sam se od ovog postupka sva naježila i zgrozila. Zamislite samo da je ovo vaše dete", "Ajde da vidim 'gospođu' da to uradi odraslom čoveku, nego našla da se iživljava nad detetom, baš je jaka, svaka joj čast", glasili su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su ovakav postupka podržali i naglasili da se verovatno radi o nekom nevaspitanom detetu.

"Ovde se samo vidi nevaspitanje deteta i umišljenost da može da se radi kako hoće... Nema razlike da li nekom ima 13 ili 50, go*no se skuplja i tačka. Zar ga majka nije trebala opominjati, moliti i skretati mu pažnju? Treba neko usput da mi vaspitava decu? Strašno...", navodi se u komentaru ispod objave.

Kazne za ostavljanje izmeta

Ostavljanje izmeta iza kućnih ljubimaca, međutim, nije samo bahato, neodgovorno i štetno, već i podleže kazni od 10.000 dinara, prema članu 36. Odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda.

"Kazna za ovaj prekršaj je 10.000 dinara i izriče se prekršajnim nalogom, ali problem nastaje jer se kazna piše samo ukoliko se počinilac prekršaja zatekne na licu mesta. Zbog toga kazne za ovu vrstu prekršaja nisu tako česte, a one koje su napisane uglavnom se odnose na opštinu Stari grad, odnosno centar grada", naveli su pre određenog vremena iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike