Rapo i Vujo mučili istu muku, pa došli na ideju! O neobičnom dogovoru dva ugostitelja bruji ceo Čačak

12.06.2024

11:41

0

Jedan dan su seli, popričali i dogovor je pao

Rapo i Vujo mučili istu muku, pa došli na ideju! O neobičnom dogovoru dva ugostitelja bruji ceo Čačak
Copyright RINA

Neverovatna priča o kolegijalnosti stiže iz Čačka, gde su kafedžija Vujo i ugostitelj Rapo napravili neobičan dogovor. U situaciji kada veoma teško mogu da nađu konobare, oni su prinuđeni da sami rade u svojim lokalima svih sedam dana u nedelji. Ipak, za ovu situaciju pronašli su rešenje.

- Teško je naći radnike, konobare, i zbog toga smo prinuđeni da svakodnevno radimo u svojim ugostiteljskim objektima i da nemamo nijedan slobodan dan. A onda smo moj komšija Rapo, koji ima isti problem, i ja seli i dogovorili se da jedan dan radim ja kod njega, da bi on bio slobodan, a drugi dan on kod mene, kako bih tada ja bio slobodan - rekao je Vujo za RINU.

Ova dvojica Čačana najbolji su primer da između ugostitelja ne mora uvek da postoji rivalitet, već da i te kako mogu dobro da sarađuju i druže se.

- Ovo što smo se dogovorili zaista je odlična stvar. Ne možemo da zatvorimo na jedan dan lokal kako bismo se odmarali, ali ne možemo ni da radimo svaki dan - dodaje Vujo.

Inače, i Rapo i Vujo su poznati čačanski ugostitelji koji rade dugi niz godina. Rapo je vrstan pečenjar iz Trbušana, dok je Vujo njegov komšija kafedžija  iz prigradskog naselja Lugovi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike