Bravo za veliku korporativnu akciju! Volonteri uredili Park prirode Jegrička (VIDEO/FOTO)

11.06.2024

10:15

0

Autor: 24sedam

Više od 300 volontera radilo je na uređivanju i farbanju ograde, lakiranju drvenog mostića na edukativnoj stazi zdravlja, uklanjanju invazivnih vrsta korova...

Bravo za veliku korporativnu akciju! Volonteri uredili Park prirode Jegrička (VIDEO/FOTO)
Copyright Facebook/Vode Vojvodine

 U velikoj korporativnoj volonterskoj akciji u Parku prirode „Jegrička“, kojim upravlja Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine, uređeno je ovo zaštićeno prirodno dobro, saopšteno je iz Voda Vojvodine.

Više od 300 volontera radilo je na uređivanju i farbanju ograde, lakiranju drvenog mostića na edukativnoj stazi zdravlja, uklanjanju invazivnih vrsta korova, sakupljanju otpada, obeležavanju staze duge 3,5 kilometara koja vodi do osmatračnice za ptice, kao i postavljanju novog mobilijara i info tabli.

 

Vode Vojvodine su, kako se navodi u saopštenju, u proteklom periodu renovirale objekat i sadržaje Info-centra kraj Temerina, izgrađena je platforma za rekreativni ribolov, katamaran „Čigra“ je dobio elektromotore na solarni pogon, obnovljeni su mobilijar i info table, a u toku je rekonstrukcija natkrivene terase koja ima funkciju letnje učionice.

 

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike