Bazen u Čačku danas počinje da radi! Cena svih karata ostala ista, a poseban popust imaće porodice sa troje i više dece!

07.06.2024

14:14

0

Radno vreme gradskog bazena na početku sezone je od 8.30 do 19 časova, a nakon toga će se raditi u standarnom radnom vremenu od 8.30 do 20 časova

Bazen u Čačku danas počinje da radi! Cena svih karata ostala ista, a poseban popust imaće porodice sa troje i više dece!
Bazen u Čačku - Copyright Foto: RINA/SC Mladost

Sve je spremno za početak nove kupališne sezone u Čačku, a kapije gradskih bazena za sve posetioce biće otvorene danas, u petak 7. juna, od 12 časova. Cena dnevne karte nije se menjala u odnosu na prošlu godinu i ostala je 250 dinara, a i cene ostalih vrsta karata su ostale na nivou prošlogodišnjih.

Cena sezonske karte je 5.000 dinara, a mesečne 2.500 dinara.

Korisnici kartice Tri plus pojedinačnu sezonsku kartu će moći da nabave po ceni od 2.000 dinara, dok porodična sezonska karta za korisnike Tri plus staje 7.500 dinara. Prijava i plaćanje svih ovih karti će se vršiti na biletarnici bazena. U saradnji sa gradom svi nosioci Vukovih diploma osnovnih i srednjih škola u Čačku biće i ove godine nagrađeni besplatnom sezonskom propusnicom.

- Očekujemo uspešnu sezonu. Obavili smo sve neophodne pripremne radnje, tako da potpuno spremno očekujemo naše brojne posetioce. Obezbeđene su spasilačka, redarska i medicinska služba, koje će biti u službi kupača. Ove godine kupališna sezona startuje malo ranije jer nam je želja da našim sugrađanima svih generacija omogućimo što više kupališnih dana. Nadamo se lepom vremenu i verujem da su pred nama dani koji će proteći u zadovoljstvu naših posetilaca - kažu za RINU u SC „Mladost”.

Škola plivanja

Jedan od tradicionalnih i veoma popularnih sadržaja tokom kupališne sezone je i škola plivanja.

Planirano je da prva smena škole plivanja startuje krajem juna.

Termini škole plivanja su od 8,30 do 10, odnosno od 18,30 do 20 časova, a sve bliže informacije se mogu dobiti svakog dana na bazenima.

U SC „Mladost” se nadaju uspešnoj kupališnoj sezoni.

Pozivaju se svi posetioci da poštuju kućni red na bazenima i tako u saradnji sa službama koje će raditi daju doprinos uspešnom i lepom letu na gradskim bazenima.

Radno vreme gradskog bazena na početku sezone je od 8.30 do 19 časova, a nakon toga će se raditi u standarnom radnom vremenu od 8.30 do 20 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike