Skandal u Prijepolju! Bacio srpsku zastavu u Lim pa kukao u policiji! Podneta krivična prijava protiv maloletnika (VIDEO)

27.05.2024

13:29

0

Sumnja se da je počinio krivično delo povreda ugleda Srbije

Skandal u Prijepolju! Bacio srpsku zastavu u Lim pa kukao u policiji! Podneta krivična prijava protiv maloletnika (VIDEO)
Copyright Printscreen/Informer

Protiv maloletnika (15) iz Prijepolja biće podneta krivična prijava za sumnju da je počinio krivično delo povreda ugleda Srbije.

Naime, dan posle sednice u Ujedinjenim nacijama, na kojoj je usvojena Rezolucija o Srebrenici i kada su gradovi u Srbiji bili okićeni zastavama, na društvenim mrežama pojavio se video zapis na kome se vidi da trojica mladića idu preko mosta u Prijepolju.

Posle nekoliko sekundi stajanja pored stuba na kome su okačene srpske zastavice, jedan se penje, skida zastavu, a zatim sa njom maše dva do tri puta i onda je baca u reku Lim.

Printscreen/Informer
 

Prema prvim saznanjima, u pitanju je petnaestogodišnji Bošnjak iz Prijepolja.

- On je u petak saslušan u policiji, a potom će biti prosleđen slučaj u Više tužilaštvo u Užicu, pošto je u pitanju maloletno lice. On ima više od 14 godina krivično je odgovoran i protiv njega će biti podneta krivična dela za povredu ugleda Srbije - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Nezvanično, mladić se pokajao u policiji i plakao.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike