Fenomenalne slike iz Čačka! Maturanti Gimnazije slave kraj srednje škole: "Ovo je trenutak u kom se sve menja" (FOTO/VIDEO)

24.05.2024

22:15

0

Žurka je fantastična ipak u nama je i delić tuge, jer je ovih četiri godine u Gimnaziji bilo dosadašnjih najlepših u našim životima, kaže maturant Stefan

Fenomenalne slike iz Čačka! Maturanti Gimnazije slave kraj srednje škole: "Ovo je trenutak u kom se sve menja" (FOTO/VIDEO)
Copyright RINA

Tokom popodnevnih sati centar Čačka bio je najveselije mesto u gradu, a razlog tome su maturanti Gimnazije koji su uz muziku i igru, ali pre svega uz dobro raspoloženje proslavljali završetak školske godine i srednjeg obrazovanja.

- Koliko smo jedva čekali ovaj trenutak, zaista smo srećni i žurka je fantastična ipak u nama je i delić tuge, jer je ovih četiri godine u Gimnaziji bilo dosadašnjih najlepših u našim životima. Ovo je trenutak u kom se sve menja, zato ga vredi propsino i proslaviti. Naravno, tu su još i maturski ples i proslava mature, ali ovaj poslednji dan škole svakako je nešto posebno - kaže za RINU maturant Stefan.

RINA
 

Gimnazijalci Čačka slavili su kraj školske godine bez baklji i bilo kojih drugih pirotehničkih sredstava. Popularna muzika, pesma i smeh prolamili su se centrom grada na Moravi.

RINA
 

Za sutra u 18 sati zakazan je i tradicionalni maturski ples, za koji su se svi pažljivo spremali.

RINA
 

- Već me hvata trema, ali koraci su dobro uvežbani, tako da se nadam samo da neće biti kiše koja bi mogla da pokvari za nas tako poseban događaj, rekla je maturantkinja Jana.

RINA

 

Na maturskom plesu koji je zakazan za sutra biće preko 500 učesnika, srednjoškolaca svih srednjih škola u Čačku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike