Gradonačelnik Novog Sada primio radnike "Čistoće": Čestitao im na herojskom podvigu

07.05.2024

12:34

0

Prošlog petka su u vreme obavljanja svojih radnih zadataka, spasili život čoveku koji je hteo da ga okonča skokom sa Varadinskog mosta u Dunav

Gradonačelnik Novog Sada primio radnike "Čistoće": Čestitao im na herojskom podvigu
Milan Đurić sa radnicima "Čistoće" - Copyright Foto: Grad Novi Sad

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sastao se u Gradskoj kući sa radnicima JKP „Čistoća“ Danijelom Nikolićem, Haljitom Bezjakom i Sabitom Itajem iz Novog Sada, koji su proteklog petka, u vreme obavljanja svojih radnih zadataka, spasili život čoveku koji je hteo da ga okonča skokom sa Varadinskog mosta u Dunav.

- Oni su naši heroji! Radnici „Čistoće“ sprečili su da jedan čovek okonča život i pokazali na delu hrabrost i spremnost da pruže pomoć. Oni nisu okrenuli glavu na drugu stranu niti su nezainteresovano nastavili svojim putem, već su bez oklevanja svoje vreme i pažnju usmerili na nepoznatog čoveka kojem je u tom trenutku bila potrebna pomoć. Hvala na iskazanoj ljudskosti i nadam se da će vaš primer humanosti slediti i drugi – rekao je Milan Đurić.

Radnici tog javno-komunalnog preduzeća došli su na prijem u Gradsku kuću u pratnji direktora Donalda Božića, koji je takođe pohvalio, kako njihov radni angažman, tako i savesno, humano i odgovorno ponašanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike