Muž sa majke prešao na ćerku: Žena iz Vlasotinca progovorila o porodičnom nasilju!

09.03.2024

18:12

0

Policija je privela bivšeg supruga, a Miljana je slučaj prijavila i Centru za socijalni rad

Muž sa majke prešao na ćerku: Žena iz Vlasotinca progovorila o porodičnom nasilju!
Copyright Profimedia

Nakon što je njen bivši vanbračni suprug pretukao njihovu sedmogodišnju ćerku u Vlasotincu, majka Miljana Stojanović odlučila je da javno progovori o tome kako bi ohrabrila i druge žene da ne ćute i ne trpe nasilje, jer "sutra već možda bude kasno".

- To se desilo 20. februara oko 19 sati. On je došao iz sela do Vlasotinca da je vidi, da provede vreme sa njom. Posle toga nije dozvolio da krenemo kući, počeo je da joj govori da je bezobrazna, a zatim je udario prvo u predelu glave otvorenom šakom, desnom rukom, a zatim je polomio moj telefon jer sam rekla da ću ga prijaviti policiji. A onda je krenuo za nama, sustigao nas u ulici, mene je odgurnuo, ćerku je udarao rukama, polomio joj naočare i iščupao kosu, izdigao je i od zemlje - priča za Jugmediu Miljana.

Miljana se zatim sklonila sa ćerkom u jednoj lokalnoj apoteci i od radnice zatražila da pozove policiju.

Policija je privela bivšeg supruga, a Miljana je slučaj prijavila i Centru za socijalni rad.

- I ranije je bio nasilan ali samo prema meni, ćerku do tada nikada nije udario. Određena mu je zabrana prilaska i detetu i meni na mesec dana. Kontaktirao me, ja sam ga prijavila, ali pošto nisu upućene reči pretnje samo će prekršajno da ga kazne, a za nasilje će biti psoebno gonjen od strane nadležnih organa. Ćerka je uplašena i plaši se da ga ne sretne negde - dodaje Miljana.

Na pitanje da li se boji, odgovara potvrdno, ali dodaje da se ne plaši da javno govori o nasilju.

- Ovo sam želela da ispričam javno da se žene osnaže da ne ćute i na kraju kada bude kasno, kada se ugasi nečiji život nema svrhe da se tada progovori - poručuje ova hrabra dvadesetosmogodišnja majka, prenosi Jugmedija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike