Novo lice Lazarevca i bolji uslovi za život građana: Bojan Stević o rekonstruisanju kanalizacione mreže, novoj pijaci i renoviranju škola

08.03.2024

14:26

0

"Ne stajemo, već gradimo i obnavljamo punom parom", rekao je Stević

Novo lice Lazarevca i bolji uslovi  za život građana: Bojan Stević o rekonstruisanju kanalizacione mreže, novoj pijaci i renoviranju škola
Bojan Stević - Copyright Printscreen/TV Pink

- Sledeći politiku predsednika Aleksandra Vučića opština Lazarevac stvara bolje uslove za život građana. Ne stajemo, već gradimo i obnavljamo punom parom - rekao je Bojan Stević, predsednik Opštine Lazarevac u Novom jutru kod Jovane Jeremić na TV Pink.

On je rekao da su uz podršku Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića dobili 120 km kanalizacione mreže.

- Trenutno je izgrađeno oko 50 km i sve se vraća u prvobitno stanje gde je izgrađena kanalizaciona mreža koja je jedan od preduslova za neki bolji i kvalitetniji život - rekao je Stević.

Stević dodaje da će to stvoriti i bolje uslove života građana po pitanju zdravlja.

- Što se tiče škola u postupku rekonstruisanja je pet objekata odnosno šest škola i u narednom periodu očekuje se rekonstrukcija još dve škole - navodi Stević.

Kako je rekao i sam predsednik je čovek koji je zagovornik politike ulaganja u obrazovni sistem na celoj teritoriji naše zemlje i dodao da pored obrazovanja tu je i briga o najstarijim građanima, izgradanji dva trga i veletržnice koji će u potpunosti promeniti sliku Lazarevca u centralnom gradskom jezgru uz otvaranje novih radnih mesta.

Stević je rekao da se gradi pijaca od tri i po hiljade kvadrata čiji se završetak očekuje u naredna dva meseca. On je dodao da veliku zahvalnost duguju Gradu Beogradu i Sekretirijatu za investicije, gradonačelniku Šapiću i sekretaru Petroviću, koji su zaista prepoznali potrebe građana, pogotovu što je trenutna lokacija stare pijace bila ruglo i bile su velike primedbe građana na nju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike